Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Mixitka

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Curmale + Smochine

 • Preț: 6,40 Lei
 • Greutate: 60 g

O rețetă îmbunătățită, fără gluten și cu unt de shea. Foarte copioasă și suculentă, datorită smochinelor și curmalelor. Acesta este batonul Mixitka, o combinație atent aleasă, din fulgi, fructe, nuci și alte bunătăți, astfel încât să fie însoțitorul perfect pentru călătorii, plimbări, sport și muncă.

Conținut: fulgi de ovăz fără gluten 34%, sirop din trestie de zahăr parțial invertit, grăsime vegetală (ulei vegetal (floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), curmale tocate 10% (curmale 95%, făină de orez 5%) , smochine tocate 4% (smochine 97%, făină de orez 3%), lapte praf degresat, lapte integral condensat și îndulcit (lapte, zahăr, lactoză), zahăr din trestie cu melasă

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, soia, arahide, susan, muștar și țelină.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Coacăze negre + ciocolată

 • Preț: 6,40 Lei
 • Greutate: 60 g

O rețetă îmbunătățită fără gluten și cu ciocolată amăruie. O adevărată armonie!  Batonului copt din fulgi de ovăz i se adaugă gustul acrișor al coacăzelor negre și aspectul amărui al ciocolatei negre. Un deliciu care te va hrăni bine, indiferent dacă urci pe munte sau lucrezi la birou.


Conținut: fulgi de ovăz fără gluten 37%, sirop din trestie de zahăr parțial invertit, grăsime vegetală (ulei vegetal (floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), coacăze negre liofilizate 7%, bucăți de ciocolată neagră 4,6% (masă de cacao, zahăr, emulgator: lecitină de soia, vanilie naturală), lapte praf degresat, lapte integral condensat și îndulcit (lapte, zahăr, lactoză), zahăr din trestie cu melasă, pudră de lămâie. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 51%

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, susan, muștar și țelină.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat

 • Preț: 5,50 Lei
 • Greutate: 43 g

Există o Mixitka plină de proteine și cu gust de caramel sărat. Am dezvoltat o rețetă fără gluten pentru toți cei care caută o porție bună de proteine (15 g de proteine în fiecare baton). Gustul caramelului sărat este completat divin cu migdale mărunțite, unt de arahide și zahăr din nucă de cocos. În plus, fiecare Mixitka îți va oferi o porție mare de fibre, pentru o digestie sănătoasă. Excelentă pentru gustări, sport și în orice rucsac de muncă sau excursie. :-)

SFAT: Gustati aroma caramelului sărat într-o combinație ideală!

Conținut: fibră solubilă de porumb 35.5 % (de porumb 85 %, de cicoare 15 %), cazeină micelară 18,7%, pudră de caramel 14 % (lapte degresat, zer, zahăr, unt), concentrat de proteine ​​din zer CFM 12,1%, migdale 4.2 %, unt de arahide 5 %, unt clarificat 4 %, zahăr de cocos, glicerol, sare de Himalaya 0.5%

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Brownie

 • Preț: 5,50 Lei
 • Greutate: 43 g

Există o Mixitka plină de proteine și cu gustul tortului de ciocolată „Brownie”. Am dezvoltat o rețetă fără gluten pentru toți cei care caută o porție bună de proteine (14g în fiecare baton), cu minimum de zahăr și maximum de plăcere. Componenta proteică conține un concentrat de proteine din zer de calitate, procesat prin metoda CFM și cazeină micelară, care eliberează proteinele în corp mai lent și conferă sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp. Gustul distinct de cacao se datorează boabelor de cacao, prafului de cacao, zahărului de cocos și untului de arahide. În plus, fiecare Mixitka îți va oferi o porție mare de fibre pentru o digestie sănătoasă. Excelentă pentru gustări, sport și în orice rucsac de muncă sau excursie. :-)

Conținut: fibră solubilă (de porumb 79 %, de cicoare 21 %) cazeină micelară 19%, concentrat de proteine ​​din zer CFM 13 %, unt de arahide 8 %, zahăr de cocos 5 %, pudră de cacao 5.9 %, boabe de cacao, unt clarificat 4 %, glicerol, sare de Himalaya

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Prune + ciocolată

 • Preț: 4,90 Lei
 • Greutate: 46 g

A fost gata cât ai clipi! Mai mult de jumătate din această Mixitka foarte suculentă este compusă din prune, care se completează excelent cu așchii de ciocolată neagră și boabe crocante de cacao. Am îmbunătățit rețeta cu făină de ovăz fără gluten și curmale dulci. Ți-o recomandăm, cu drag, pentru gustare!

Conținut: prune 55.5 %, curmale uscate 16.5 %, fulgi de ovăz fără gluten 14 %, boabe de cacao zdrobite, așchii de ciocolată neagră 5% (zahăr, masă de cacao 44%, unt de cacao 6%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie)

Poate conține urme de lapte, fructe cu coajă lemnoasă și arahide. Poate conține părți de sâmburi și coajă

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - nucă de cocos + ciocolată

 • Preț: 6,40 Lei
 • Greutate: 50 g

O rețetă nouă cu o porție mai mare de ciocolată! Parfumata Mixitka din nucă de cocos a revenit în meniu cu și mai multă ciocolată, coaptă în cuptor și fără gluten. Bucuria gustului delicat te așteaptă acum la fiecare înghițură. :-)

Conținut: fulgi de ovăz fără gluten 34%, sirop din trestie de zahăr parțial invertit, grăsime vegetală (ulei vegetal (floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), cocos ras 13,4%, sirop invertit lichid, bucăți de ciocolată neagră 4,2% (masă de cacao, zahăr, emulgator: lecitină din soia, vanilie naturală), lapte integral condensat și îndulcit (lapte, zahăr, lactoză), zahăr de trestie cu melasă

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, susan, muștar și țelină

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Arahide + Proteine

 • Preț: 4,90 Lei
 • Greutate: 46 g

Mixitka de arahide cu proteine este un bilet către paradisul alunelor americane! Într-un singur baton, am combinat unt delicios de arahide, arahide prăjite, chipsuri de orez și proteine de orez de calitate. Rezultatul este o gustare delicioasă și plină de energie, fără adaos de zahăr, lapte și fără gluten. Pasionații o recomandă călduros!

Conținut: Curmale uscate 58%, arahide prăjite 16%, unt de arahide 14%, proteine ​​de orez 10%, chipsuri de orez

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, lapte și soia. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cafea + Caju

 • Preț: 4,90 Lei
 • Greutate: 44 g

La Mixitka a apărut varianta cu cafea împreună cu un pumn plin de caju! Mixitka parfumată trezește organismul cu o porție zdravănă de energie, fără zahăr adăugat. O recomandăm și pentru vegani, celiaci sau cei care evită zaharurile rafinate.

Conținut: Curmale uscate 64%, nuci caju 34%, cafea măcinată 2%

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte și soia. Poate conține părți de sâmburi.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Afine

 • Preț: 5,90 Lei
 • Greutate: 46 g

Iubim afinele! Am creat această varietate de Mixitka în cinstea gustului prăjiturilor de la bunici și a mirosului de vară dat de afine. Pentru a crea un baton excepțional, am adăugat superfructul quinoa, bogat în minerale și proteine, semințele de floarea soarelui și pudră de baobab. Iată o combinație plină de cea mai sănătoasă energie. :-)

Conținut: Curmale uscate 73,3 %, afine liofilizate 10 %, quinoa expandată, semințe de floarea soarelui, ulei de floarea soarelui, mure liofilizate 1 %, baobab

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte și soia. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Banană + cocos

 • Preț: 4,90 Lei
 • Greutate: 46 g

Necopt, presat la rece, fără gluten. Mai nou cu o porție și mai mare de banane!

Conținut: Curmale uscate 55 %, banane uscate 25 %, cocos ras 7 %, semințe de in, nuci caju 6 %

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte și soia. Poate conține părți de sâmburi.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Proteine + Cacao

 • Preț: 5,50 Lei
 • Greutate: 46 g

Fie după sport, fie la muncă, această Mixitka te insoțește peste tot și îți va furniza energie într-un mod dulce și delicios.

Conținut: Curmale uscate 60%, 100% masă de cacao 20%, concentrat de proteine ​​din zer - instant CFM 20%

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și soia. Poate conține părți de sâmburi.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cireșe + Migdale

 • Preț: 5,90 Lei
 • Greutate: 45 g

Dulce, acrișor, crocant, fără gluten! Lasă-te surprins de această combinație de cireșe, vișine și curmale dulci. Migdalele asigura textura crocantă. Este potrivită pentru fiecare poșetă, buzunar sau rucsac.

Conținut: Curmale uscate 45%, cireșe uscate 19%, migdale 11%, vișine uscate 9 %, nuci caju 8 %, chipsuri de orez

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte și soia. Poate conține părți de sâmburi și coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka de nuci - Migdale și caju

 • Preț: 5,90 Lei
 • Greutate: 40 g

Ne am străduit să aflăm câte nuci intră într-o Mixitka astfel încât să-și mențină consistența doar prin forța fibrelor și a mierii :-). A rezultat un procent de 71 % nuci! Gustă combinația noastră de migdale, caju, arahide și alune de pădure cu miere. Fiecare baton conține 7,1 % glucide, 15 % de proteine și este o sursă bogată de fibre. O idee perfectă pentru excursii, la  muncă sau la școală :-)

Conținut: migdale 36 %, fibra din rădăcină de cicoare 25 %, arahide 17,5 %, nuci caju prăjite 16 %, grăsime de cocos 2,5 %, alune de pădure 1,5 %, miere 0,8 %, emulgator: lecitină de floarea soarelui; agent umidifiant: glicerină; sare de masă

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, lapte, soia și părți de coajă

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - caju + lămâie

 • Preț: 7,40 Lei
 • Greutate: 60 g

Am scos din cuptor noua mixitka! De data aceasta, am combinat fulgil de ovăz, cu caju si lămâie. Revigorantă datorită uleiului de lămâie și în același timp un snack hrănitor. Am îmbogățit rețeta cu quinoa și am îndulcit-o cu sirop de agave. Poftă bună!

Conținut: fulgi de ovăz fără gluten 46 %, sirop de agave, grăsime vegetală (ulei vegetal, (de floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), nuci caju 9,6 %, quinoa expandată, ulei de lămâie 0,68%, emulgator: lecitină de floarea soarelui; sare de masă

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte, ouă, muștar, țelină, susan, soia și părți de sâmburi și coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată

 • Preț: 7,40 Lei
 • Greutate: 60 g

Am decis sa facem o mixitka plină de ciocolată. Baton de ovăz copt fără gluten cu 12 % de bucăți de ciocolată delicioasă. O rețetă bogată completată cu unt de shea, quinoa, cacao de calitate, îndulcit cu sirop de agave.

Conținut: fulgi de ovăz fără gluten 42 %, sirop de agave, grăsime vegetală (ulei vegetal (de floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), ciocolată cu lapte (bucăți) 12 %, (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, pudră de vanilie naturală), quinoa expandată, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 2,3 %, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare de masă, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 39 %.

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă, muștar, țelină, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

tube ico

Redenumește mixul rename-mix-ico

Preț total:
0,00 Lei / 0 g
(0,00 Lei/100 g)

Valori nutriționale

pentru 100 g :
Valoare calorică :0 kJ / 0 kcal
Grăsimi:0 g
din care acizi grași saturați:0 g
Carbohidrați:0 g
Zaharuri:0 g
Fibre:0 g
Proteine:0 g
Sare:0 mg

Proporție ingrediente

0.0%umplere
0 Coș sus