Sărbătoriți cu noi săptămâna căpșunilor! Bestselleruri cu reducere 10 %

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Variante de musli

Default image

Cereale crocante cu miere

 • 20,00 Lei
 • Greutate: 350 g

Iubitorii de miere și de crocant vor fi încântați! Judecați singuri: fulgi de porumb cu miere și alune,  grâu expandat cu miere, și bucățele de ovăz crocante și miere. Le-am amestecat pe toate în  cu miere de calitate. O combinație perfectă, care poate fi completată cu fructe răcoritoare, nuci sau ciocolată. :-)

Conținut: fulgi de porumb cu miere și alune 40% (porumb 69%, zahăr, alune 8%, miere 2%, sirop de glucoză-fructoză, extract de malț de orz, fosfat de sodiu), pufuleți de grâu cu miere 30% (grâu 80%, miere 20%), chipsuri de ovăz 30% (fulgi de ovăz 50%, orez, zahăr, extract de malț, făină de malț, sare)

Poate conține urme de lapte, nuci, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Granola coaptă, cu miere

 • 35,90 Lei
 • Greutate: 800 g

Primul amestec original granola cu miere de la Mixit! Pregătit cu dragoste. Am avut o poftă așa mare de granola, încât am copt-o după rețeta proprie. Farmecul granolei crocante și înmiresmate este îmbunătățit cu miere obținută de la producători mici, semințe de in și de floarea-soarelui, împreună cu unt clarificat și curmale. Îți recomandăm să adaugi și fructe, ciocolată sau nuci. Are un gust minunat și simplă, la micul dejun sau ca gustare. Scrie-ne, te rugăm, în comentarii cum ți-a plăcut.

Conținut: Granola cu miere de la cuptor (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză)

Poate conține urme de gluten, lapte, nuci, alune, ouă, arahide, țelină, muștar și produse ale acestora.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Crocant fără gluten

 • 16,00 Lei
 • Greutate: 550 g

E perfect, fără greșeală, fără gluten! E amestecul nostru crocant, fara-gluten. Noua bază de cereale dovedește că și fără gluten poți ronțăi cu spor! Am combinat trei ingrediente fără gluten: ovăz fără gluten, fulgi de orez și fulgi de hrișcă, pe care le-am selectat cu atenție pentru a surprinde chiar și pe cei care se tem de gustul lor amărui. Hrișca noastră are un gust plăcut de alune, fără vreo notă amară la final. :)


Conținut: Crocant fără gluten (ovăz fără gluten 40%, fulgi de orez 32%, fulgi de hrișcă 28%)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Soare în suflet

 • 12,90 Lei
 • Greutate: 425 g

Iubești vremea frumoasă? Prognoza meteo nu e întotdeauna încurajatoare. Iată deci o rețetă ce garantat îți aduce soarele, măcar in bol. Este bază noastra lejeră de semințe de floare, cocos crocant și fulgi de porumb aurii, fără zahăr.


Conținut: Soare în suflet (fulgi de porumb 35% (făină de porumb, extrat din marț de orz, sare), fulgi de cocos 35%, semințe de floarea soarelui 30%)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciocobiluțe

 • 18,90 Lei
 • Greutate: 650 g

Frumusețea se găsește în simplitate, așa că iată: ciocobiluțe completate de fulgi de grău și ciocolată cu fulgi și chipsuri crocante de ovăz.. Un ingredient de bază așa cum trebuie!

Conținut: Ciocobiluțe (amestec de billuțe crocante de ciocolată 35% (ciocolată neagră 35% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie)), ciocolată cu lapte 35% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), extrudat de grâu 28% (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi) agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de ovăz 29%, chipsuri de grâu cu ciocolată 26 % (fulgi de grâu, zahăr, ciocolată 7% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime de unt, pudră de cacao, emulgator: lecitină de soia), maltodextrină, cacao, aromă de banană, acid folic, sare, fulgi de ovăz 10%)

Poate conține urme de nuci, alune, arahide, soia, susan și dioxid de sulf.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Variație de cereale coapte

 • 18,90 Lei
 • Greutate: 675 g

Rețeta pentru delicii coapte: Am luat cerealele noastre, le-am prăjit până s-au făcut perfect aurii cu miere și zahăr de cocos. Pentru a crea un ingredient de bază unic pentru propriul tău musli, am adăugat o mulțime de semințe care ne plac foarte mult, ovăzul crocant, fulgii de amaranth și super alimentul quinoa. E rândul tău să alegi ce mai adaugi :).

Conținut: Variație de cereale coapte (cereale coapte (fulgi de ovăz 72%, fulgi de orez 16%, zahăr de cocos 4,5%, ulei de floarea soarelui 2,7% antioxidanți (palmitat ascorbil, extract de tocoferol, extract de rozmarin și lecitină de floarea soarelui)), semințe de floarea-soarelui, semințe de in, fulgi crocanti de ovăz (50% fulgi de ovăz, orez, zahăr, extract de malț, făină de malț, sare), amarant expandat, fulgi crocanți de quinoa)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciocorăsfăț matinal

 • 14,50 Lei
 • Greutate: 450 g

Ai vrea să te întorci între perne, după micul dejun? Cu această ingredient de bază nu e nevoie să renunți la ele… Pernuțele delicioase de cacao vor pluti în bolul tău plin de ciocolată fină. Se Adaugă ceva fulgi și iată un ingredient de bază ce poate crea dependență.

Conținut: Ciocorăsfăț matinal (fulgi de ovăz 32%, pernuțe de cacao 23% (extrudat (făină de porumb, făină de orez, zahăr, pudră de cacao cu conținut de grăsimi scazut, lactoză, sare de masă)), umplutură cu aromă de ciocolată 30% (zahăr, grăsimi vegetale (unt de shea) , zer praf, masă de cacao 5%, pudră de cacao cu conținut de grăsimi scazut 4,6%, amidon de cartofi, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie)), fulgi de orz 17%, felii de nucă de cocos 15%, extrudat de cacao 13% (produse din cereale 55,5% (malai, făină de grâu), zahăr, glucoză, pudră de cacao cu conținut de grăsimi scazut 7,1%, lapte praf degresat, carbonate de calciu; ulei de floarea-soarelui, sare, emulgator: lecitine; aroma))

Poate conține urme de nuci, alune, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Cereale din cuptor

 • 19,90 Lei
 • Greutate: 675 g

Am dat drumul la cuptor, ne-am șorțuri și ne-am zis să încercăm ceva diferit față de musli clasici, ce  se găsesc prin toate magazinele. Și ce a apărut? BOABE PRAJITE! Am luat fulgi de ovăz, puțină miere, un pic de zahăr de cocos cu index glicemic scăzut și le-am dat la cuptor să se facă aurii. Mai nou am adăugat la rețetă și fulgi crocante de orez.


Conținut: Cereale din cuptor (fulgi de ovăz 72%, fulgi de orez 16%, miere 4,5%, zahăr de cocos 4,5%, ulei de floarea soarelui 2,7%, antioxidanți (palmitat ascorbil, extract de tocoferol, extract de rozmarin și lecitină de floarea soarelui))

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Boabe multe și bune

 • 12,00 Lei
 • Greutate: 575 g

Dacă vrei să bazezi amestecul tău pe ce este mai bun de la câmp, atunci ai ales bine. O combinație echilibrată de fibre, minerale și oligoelemente. (Acest ingredient de bază poate părea mai uscat, de aceea îți recomandăm să nu faci economie la fructe, nuci sau alte ingrediente :)).


Conținut: Boabe multe și bune (fulgi de ovăz (crocante și clasice), fulgi de grâu, fulgi de orz, fulgi de secară)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fulgi de porumb

 • 12,40 Lei
 • Greutate: 325 g

După multe reacții, comentarii si rugăminți de a adăuga proprii fulgi de porumb între  ingredientele noastre de bază am cedat. De acum sunt și mai mari și au noi ingrediente!


Conținut: Fulgi de porumb (făină de porumb 87%, extract de malț de orz, sare)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-1,00 Lei

Fulgi de porumb cu miere și arahide

 • 13,50 Lei
  14,50 Lei
 • Greutate: 325 g

L-am introdus la cerere ta, ca ingredient de bază pentru musli. Îți place aspectul crocant al fulgilor de porumb, dar gustul lor ți se pare prea „sănătos”? Atunci avem o soluție garantată, care sigur te va mulțumi: fulgi de porumb cu miere și câteva alune. O adevărată delicatesă!

Conținut: Fulgi de porumb cu miere și arahide (porumb 69%, zahăr, arahide 8%, miere 2%, sirop de glucoză-fructoză, extract din malț de orz, fosfat de sodiu)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Amarant și miere

 • 16,90 Lei
 • Greutate: 450 g

E complicat să fii pofticios... Dar noi știm cum să îți fim pe plac. O combinație perfectă de amarant fin, floricele de grâu, puțină miere, fulgi fini și crocanți de hrișcă și fulgi de ovăz tăiați mărunt. Dacă apreciezi gustul specific de amarant și hrișcă, nu există o ispită mai sănătoasă!


Conținut: (fulgi de ovăz fine, floricele de grâu 20% (grâu 80%, miere 20%), chipsuri de hrișcă, fulgi de porumb cu miere și arahide 15% (porumb 69%, zahăr, arahide 8%, miere 2%, sirop de glucoză-fructoză, sare de masă, extract din malț de orz, fosfat de sodiu), amarant expandat)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Amestecul clasic al lui Dr. Bircher

 • 12,00 Lei
 • Greutate: 575 g

Medicul elvețian Maxmilian Bircher-Benner a creat primul musli. Inițial îl prescria pacienților săi și la bază erau numai și numai fulgi de ovăz. Și noi suntem niște pacienți, cu diagnosticul ‘’nebuni după musli’’. (Acest ingredient de bază clasic poate părea mai uscat, de aceea îți recomandăm să nu faci economie la fructe, nuci sau alte ingrediente :)).


Conținut: Amestecul clasic al lui Dr. Bircher (fulgi de ovăz 60%, chipsuri de ovăz 40%)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Variație de ciugulit

 • 12,40 Lei
 • Greutate: 425 g

O ciuguleală delicioasă intr-o bază crocantă de fulgi. Adăugă orice alt ingredient și n-ai cum să greșești.Conținut: Variație de ciugulit (fulgi de orz, fulgi de ovăz, fulgi de porumb 20% (făină de porumb 87%, extract de malț de orz, sare) fulgi de grâu, fulgi de hrișcă)

Poate conține urme de lapte, nuci, alune, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fibre și iar fibre (cu puțină scorțișoară)

 • 17,90 Lei
 • Greutate: 375 g

O bunătate pentru oricine care nu apreciază fulgii clasici și e strict cu dieta sa… Indexul glicemic scăzut, ronțăială de calitate și multe laude!


Conținut: Fibre și iar fibre (cu puțină scorțișoară) (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin, ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin, scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu)

Poate conține urme de lapte, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciuguleală fără gluten

 • 19,90 Lei
 • Greutate: 500 g

S-a terminat cu suferința cauzată de musli „incomestibili“ pentru dieta fără gluten! Acest ingredient de bază va fi apreciat de către celiaci, dar și de alți pofticioși. E numai din ingrediente clasa întâi... (Atenție! Dacă ești celiac, scrie-o într-o notă la comanda ta și adaugă numai ingrediente cu iconița „fără gluten“).


Conținut: Ciuguleală fără gluten (fulgi crocanți de orez, fulgi de porumb (99% porumb, sare), fulgi de mei, fulgi de hrișcă)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Adevărata bază de nuci și alune

 • 32,20 Lei
 • Greutate: 650 g

Nuci în muesli, e ceva de bază, nu? Dacă vă place să amestecați tot felul de nuci în muesli, atunci produsul acesta va fi de ce aveți exact nevoie. Cu nuci pecan, migdale, alune de pădure, arahide, complementate de fulgi de ovăz și de grâu perfect crocante.

Conținut: arahide prăjite 30%, fulgi de ovăz 20%, fulgi de grâu 20%, miez de alune de pădure prăjite 15%, miez de nucă pecan 10%, migdale feliate 5%.

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, lapte, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Completează bază

Default image

Fulgi de porumb cu miere și arahide

 • 2,00 Lei
 • Greutate: 50 g

L-am introdus la cerere ta, ca ingredient de bază pentru musli. Îți place aspectul crocant al fulgilor de porumb, dar gustul lor ți se pare prea „sănătos”? Atunci avem o soluție garantată, care sigur te va mulțumi: fulgi de porumb cu miere și câteva alune. O adevărată delicatesă!

Conținut: Fulgi de porumb cu miere și arahide (porumb 69%, zahăr, arahide 8%, miere 2%, sirop de glucoză-fructoză, sare de masă, extract din malț de orz, fosfat de sodiu)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fulgi de grâu (crocanți)

 • 1,70 Lei
 • Greutate: 50 g

Dacă ești un amator de fulgi și boabe, te vei bucura de acest fel de grâu prelucrat într-un mod atent și fin, datorită căruia devin deosebit de crocanți.

Conținut: Fulgi de grâu

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Floricele de grâu cu miere

 • 1,70 Lei
 • Greutate: 25 g


Am adaugat miere la floricele de grâu și așa a apărut o delicatesă ce se poate degusta ca atare, cu lapte, cu iaurt și așa mai departe :).


Conținut: Floricele de grâu cu miere (grâu 80%, miere 20%)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fulgi de hrișcă (crocanți)

 • 1,50 Lei
 • Greutate: 35 g

La fel ca fulgii de ovăz, și aceștia sunt integrali și obținuți printr-o metodă revoluționară ce le conferă o consistență crocantă și un gust de neegalat. Îi recomandăm cu căldură!

Conținut: fulgi de hrișcă

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Semințe chia (salvia hispanica)

 • 2,40 Lei
 • Greutate: 40 g

Semințele mici devin gelatinoase când sunt lăsate la înmuiat în lichid ( apă lapte, suc de fructe). Ce sunt semințele chia? Unii nu pot trăi fără ele, în vreme ce alții le consideră  un superaliment. Chiar dacă nu ne transfromă în Superman, am cedat gustului său fin de nucă, proprietăților specifice și conținutului său ridicat de nutrienți.

Conținut: Semințe chia (salvia hispanica)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fibre

 • 2,40 Lei
 • Greutate: 50 g

Fibre în variantă concentrată. Nu există cale mai simplă să savurezi ceva crocant și să ai și stomacul liniștit.

Conținut: Fibre (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu)

Poate conține urme de lapte, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Semințe de cânepă - decojite

 • 4,60 Lei
 • Greutate: 40 g

Noutate! Semințele decojite de cânepă te vor surprinde! Au un gust fin de nuci și în plus sunt pline de vitamine și acizi grași nesaturați omega 3 și omega 6.

Conținut: semințe de cânepă decojite

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Semințe de dovleac

 • 1,70 Lei
 • Greutate: 40 g

Binecunoscute și ca semințe de bostan, sunt o sursă de nutrienți valoroși chiar și pentru cei care nu serbează Halloween. Și dacă nu le cauți pentru conținutul ridicat de aminoacizi, te va surprinde gustul lor clasic și delicios.

Conținut: semințe de dovleac

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Chipsuri de ovăz (crocante)

 • 0,90 Lei
 • Greutate: 35 g

Atenție! Chipsurile de ovăz și fulgi de ovăz din oferta noastră nu sunt același lucru. Aceste chipsuri lfurnizate  de un producător considerat unic în Europa. Structură lor diferă de  fulgii clasici mai ales datorită consistenței lor crocante și digestibilității ușoare.

Conținut: chipsuri de ovăz

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Orez crocant cu lapte

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 150 g

Dorești să completezi mixul tău cu ceva crocant? Adăugă orezul crocant cu miere fără adaosuri inutile - doar un pic de miere, un strop de sare și puțin zahăr de trestie. Ți-l recomandăm cu căldură!

Conținut: orez extrudat cu miere (orez alb 84 %, zahăr de trestie, miere 0,7 %, sare de masă)

Poate conține urme de gluten, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Cereale din cuptor

 • 1,80 Lei
 • Greutate: 50 g

Am dat drumul la cuptor, ne-am pus și șorțuri și ne-am zis să încercăm ceva diferit de musli clasici, ce  se găsesc prin toate magazinele. Și ce a apărut? BOABE PRĂJITE! Am luat fulgi de ovăz, puțină miere, un pic de zahăr de cocos cu index glicemic scăzut și le-am dat la cuptor să se facă aurii. Mai nou am adăugat la rețetă și fulgi crocanți de orez.

Conținut: cereale din cuptor (fulgi de ovăz 72%, fulgi de orez 16%, miere 4,5%, zahăr de cocos 4,5%, ulei de floarea soarelui 2,7%, antioxidanți (palmitat ascorbil, extract de tocoferol, extract de rozmarin și lecitină de floarea soarelui))

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Semințe de in

 • 1,10 Lei
 • Greutate: 30 g

O chimistă germană a fost nominalizată de 7 ori la Premiul Nobel pentru că a dovedit efectele miraculoase ale semințelor de in asupra sănătății umane. Așteptăm și noi acum măcar două nominalizări, întrucât le oferim pentru sănătatea ta.

Conținut: semințe de in

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fulgi de porumb

 • 1,10 Lei
 • Greutate: 30 g

Mulți nici nu-și pot imagina un amestec de cereale fără ele. De aceea le poți adăuga la amestecul tău cum dorești. Fulgii noștri nu sunt cu niște chipsuri pline de grăsime, dimpotrivă sunt fini, aurii (fără zahăr).

Conținut: fulgi de porumb (făină de porumb 87%, extract din malț de orz, sare)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Biluțe de amarant

 • 1,30 Lei
 • Greutate: 15 g

Amarant - cereala mileniului al treilea, nu numai din cauza lipsei de gluten. Dacă încă n-ai auzit despre ea, sigur vei auzi… Și dacă o știi deja, sigur își găsește locul în cutia ta Mixit.

Conținut: biluțe de amarant expandate

Mai multe informații Mai puține informații

Variante de fructe crocante

Default image

Zmeură (liofilizată)

 • 4,70 Lei
 • Greutate: 10 g

Zmeură uscată prin șoc de temperatură te va surprinde prin gustul său: întâi acru, apoi cu note fine, dulci. Ți-o sugerăm fără rezerve!!

Conținut: zmeură liofilizată

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Banană (liofilizată)

 • 4,40 Lei
 • Greutate: 15 g

Original trebuia să fie doar în oferta de fructe crocante dar ne-a plăcut atât că nu renunțăm la ea nici în forma liofilizată, deosebit de parfumată.

Incearcă și banană uscată.

Conținut: banană liofilizată

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ananas (liofilizat)

 • 4,70 Lei
 • Greutate: 15 g

Ce te poate revigora mai bine decât ananasul liofilizat? Îți putem spune... nimic! Ananasul liofilizat este de neegalat. Este crocant, aromat, dulce, în mod natural și pur și simplu delicios.

Conținut: ananas liofilizat

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Vișine (liofilizate)

 • 4,20 Lei
 • Greutate: 15 g

Vitamina C într-o formă crocantă și revigorantă. Așa sunt vișinele noastre liofilizate. Pregătește-te pentru un gust intens care va face din amestecul tău o capodoperă. Recomandat de 9 din 10 membri ai echipei Mixit!

Conținut: vișine liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Cireșe (liofilizate)

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 15 g

Cireașa de pe tort poate fi și liofilizată, crocantă, pur și simplu așa cum a creat-o mama natură…

Conținut: cireșe liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-0,42 Lei

Căpșuni (liofilizate)

 • 3,78 Lei
  4,20 Lei
 • Greutate: 10 g

Liofilizarea este un proces în care fructul este uscat prin șoc de îngheț. Datorită acestora, de exemplu, căpșunile noastre și-au păstrat toate vitaminele fără orice adaos de conservanți sau coloranți. Nu vă temeți de cântar, 10g este deja un pumn solid de căpșuni proaspete (amestec de felii si cubulețe).

Conținut: căpșuni liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Afine (liofilizate)

 • 6,70 Lei
 • Greutate: 15 g

Se spune că ar fi 6000 de urși în România și toți sunt pasionați de afine. Decât să te lupți cu ei, mai bine savurezi liniștit afinele noastre liofilizate!

Conținut: afine liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Piersici (liofilizate)

 • 4,00 Lei
 • Greutate: 10 g

Piersica, în unele culturi, reprezintă simbolul longevitătii și al feminității, în China este numită chiar hrana celor nemuritori. Nu vă promitem imortalitatea, dar cu siguranță o experiență crocantă, parfumată și dulce!

Conținut: piersici liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Kiwi (liofilizat)

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 15 g

Nu te mai lupta să decojești fructul păros pentru a ajunge la miezul zemos și parfumat! La noi primești doar pulpa fructului uscată prin îngheț și delicios acrișoară.

Conținut: kiwi liofilizat

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Rodie (liofilizată)

 • 5,80 Lei
 • Greutate: 15 g

Acestă bombă dulce și revigorantă folosește toate avantajele liofilizării - e crocantă, păstrează vitaminele, gustul și culoarea, iar în fiecare doză de 15 g găsești o rodie și jumătate. Adăugați-o la musli, terci sau în loc de gustare.

Conținut: rodie liofilizată

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Prune (liofilizate)

 • 3,50 Lei
 • Greutate: 15 g

Nu te vom tenta cu prunele noastre, ele o vor face singure! Odată adaugate în amestecul tău, te vor convinge cu aspectul crocant și gustul lor plin, fructat care după uscarea prin îngheț nu a pierdut nimic din bogăția și vitaminele sale.

Conținut: prune liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Coacăze negre (liofilizate)

 • 3,10 Lei
 • Greutate: 10 g

Prima degustare ne-a împărțit în două tabere - amatori de acru și ceilalți. Un lucru e sigur… pentru un conținut așa ridicat de vitamina C și alte substanțe sănătoase, merită să ”suferi”!-:)

Conținut: coacăze negre liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Portocală (liofilizată)

 • 3,10 Lei
 • Greutate: 10 g

Îți cumperi un suc de portocale și nu găsești nici o urmă de prospețime în el. În acest caz e exact invers: prospețime din belșug, aromă de coajă parfumat[, așa că … uită de suc.

Conținut: portocală liofilizată (miez și coajă)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Coacăze roșii (liofilizate)

 • 3,30 Lei
 • Greutate: 10 g

Cunoașteți cu siguranță gustul caracteristic și culoarea roșie, frumoasă. Un pumn de coacaze îți va aduce bucurie indiferent de vârstă. Așa spunem noi și chiar credem

Conținut: coacăze roșii liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mure (liofilizate)

 • 3,50 Lei
 • Greutate: 10 g

O rudă cu zmeură din tufă de lânga. O delicatețe cu efect antioxidant.

Conținut: mure liofilizate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Physalis (liofilizat)

 • 4,70 Lei
 • Greutate: 10 g

Physalis sau păpălău, este cunoscut și ca cireașa evreilor sau curcubetica. În plus este considerată legumă și este delicioasă în formă liofilizată.

Conținut: physalis liofilizat

Mai multe informații Mai puține informații

Variante de fructe uscate

Default image

Merișor canadian

 • 3,60 Lei
 • Greutate: 40 g

Indienii sud-americani colectau merișoarele ca să le usuce și apoi să le folosească în scopuri medicale. Tu ai ocazia să le amesteci cu cereale.

Conținut: merișor canadian (merișor canadian 65%, zahăr, ulei de floarea soarelui)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Dude

 • 3,50 Lei
 • Greutate: 30 g

500 km/oră este viteza cu care această plantă poate împrăștia polen. Ne-a fascinat și când am gustat-o, a fost clar,  este dulce, delicioasă și am neglijat-o pe nedrept.

Conținut: dude uscate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Curmale

 • 2,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Culturile arabe le consideră afrodisiace, beduinii le poartă în călătorii datorită conținutului redus de apă. Poți să le iei și tu în excursii, dar te poți bucura de ele și cu musli, la micul dejun.

Conținut: curmale uscate (curmale uscate 98%, făină de orez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Banană cu miere

 • 2,00 Lei
 • Greutate: 45 g

Pe vremuri trebuia sa aștepți la coadă pentru banane. Acum ele așteaptă cu nerăbdare să ajungă la tine. Știai că reprezintă a patra cea mai consumată cultură din lume și că există 300 de specii? Nici măcar nu trebuie să te gândești din ce parte le decojesti.

Încearcă și banane liofilizate.


Conținut: banană cu miere (banană 58%, ulei de cocos, zahăr, aromă de banană, miere 0,02%)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Goji

 • 3,30 Lei
 • Greutate: 35 g

Goji este adesea numit cel mai valoros fruct de pe planetă datorită valorii sale nutritive și, printre altele, a conținutului de 11 minerale, 18 aminoacizi, 6 vitamine esențiale și antioxidanți. Se spune despre el că încetinește îmbătrânirea. Când vom pregăti amestecul tău preferat cu goji, peste 60 de ani, poate ne confirmi și tu cele de mai sus :)

Conținut: goji

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Vișine

 • 5,80 Lei
 • Greutate: 45 g

Te-ai saturat de cireșe? Alege vișinele!

Conținut: vișine uscate

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mango

 • 5,10 Lei
 • Greutate: 50 g

În Asia de Sud-Est a fost găsit mango fosilizat cu o vechime de până la 30 de milioane de ani. Fructele de mango pe care ți le-am pregătit sunt uscate mult mai puțin timp, de aceea au păstrat un gust delicios.

Conținut: mango uscat

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Cătină

 • 7,00 Lei
 • Greutate: 30 g

Te vei îndrăgosti de gustul răcoritor al fructului, care se mai numește și vitamina bombă :-). Aceasta tufă cu fructe portocalii conține până la de 200 de ori mai multă vitamina C decât lamâile. Conține și beta caroten, vitaminele D, F, K, fier și altele.

SFAT: Îți recomandăm și mixul nostru gata pregătit Musli sănătos: Cătină

Conținut: cătină (cătină 93%, concentrat din suc de mere 7 %)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Pepene Galben (Cantalup)

 • 4,90 Lei
 • Greutate: 50 g

Cantalup sau pepene galben. Italienii îl servesc împreună cu prosciutto di Parma, iar noi cu fulgi :).

Conținut: pepene galben (cantalup) uscat

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Caise

 • 3,30 Lei
 • Greutate: 50 g

Originare din China, au ajuns până la noi. Îți oferim cu drag aceste fructe delicioase!

Conținut: caise uscate (caise 97%, făină de orez 3%)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Smochine

 • 3,60 Lei
 • Greutate: 50 g

Mulțumim micuței viespe de smochin, care, la fel ca noi, are o relație cu acest fruct, deși probabil mai profundă - îl fertilizează. Pentru noi va fi suficient să experimentăm gustul său dulce și cantitatea generoasa de vitamine și minerale pe care o oferă. Este timpul să uitați de pachetele cu smochine mărunțite, de pe vremuri. 

Conținut: Smochine uscate (smochine 97%, făină de orez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Stafide

 • 1,60 Lei
 • Greutate: 60 g

Stafidele. Pur și simplu struguri, cu toată dulceața și delicatețea lor, în formă concentrată. 

Conținut: stafide (stafide 99,5%, ulei de floarea soarelui)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Papaya

 • 3,80 Lei
 • Greutate: 50 g

În afară de papaya, spaniolii o numesc si fruta bomba… Este clar, nici nu necesită traducere. Mai degrabă trebuie adaugate în cutie, pentru voi!

Conținut: papaya uscată

Mai multe informații Mai puține informații

Produsul este temporar indisponibil
Default image

Mere uscate

 • 3,70 Lei
 • Greutate: 40 g

Merele, delicioase și crocante, sunt fructul cel mai cunoscut. Știi poate zicala Un măr pe zi, ține doctorul departe. Este perfect adevărat! Au multe fibre, nutrienți și vitamine. În plus hidratează optim organismul.

Conținut: mere uscate

Mai multe informații Mai puține informații

Variante de nuci

Default image

Migdale felii

 • 3,80 Lei
 • Greutate: 40 g

Migdale întregi ți se par prea dure și prea mari? Atunci iată niște felii fine, cărora îți va fi greu să le reziști.

Conținut: migdale felii

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Nuci pecan

 • 6,40 Lei
 • Greutate: 45 g

Când un Indian îți spune că ești PECAN, să fii cu ochii în patru! Înseamnă ca trebuie ”să fii spart cu piatră”. La fel cum spargeau aceștia coaja nucilor pecan, pline de nutrienți…

Conținut: nuci pecan (miez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Felii de cocos

 • 2,00 Lei
 • Greutate: 30 g

Crezi că poți să faci un musli tropical fără felii de cocos? La fel că tine, și noi credem că e imposibil. De aceea n-ar trebui să le omiți. Împreună cu lapte e mai mult decât bun…

Conținut: felii de cocos

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-1,00 Lei

Fistic

 • 5,70 Lei
  6,70 Lei
 • Greutate: 35 g

Le mănânci și tu întotdeauna până la ultimal, chiar dacă riști să-ți strici unghiile? Nu ne mirăm, pentru că sunt excelente.. iar la noi le primești pentru musli sau terciul tău gata decojite și, bineînțeles, neprăjite și fără sare!

Conținut: fistic decojit

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Alune

 • 4,90 Lei
 • Greutate: 50 g

Poate că  de nici o altă nucă nu se leagă la fel de  multe legende în istorie ca de alune. Pentru noi este suficient să ne amintim de copilărie, când ciocolata cu „alune” era un simbol al bunăstării.

Conținut: alune (miez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Alune prăjite

 • 6,70 Lei
 • Greutate: 50 g

Savurează varianta prăjită a alunelor în amestecul tău. Garantăm că data viitoare vei adăuga și mai multe!

Conținut: alune prăjite

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Nuci de macadamia

 • 8,20 Lei
 • Greutate: 45 g

Regina neîncoronată a nucilor. Crocantă și fină cum nicio altă nucă nu poate fi.

Conținut: nuci macadamia

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Nuci caju

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 45 g

Fine, crocante, dar nu tari, dulcegi într-un mod rafinat. Sunt delicioase și, pe deasupra,  și sănătoase. Ce să mai discutăm, cel mai bine le adaugi la amestecul tău!

Conținut: nuci caju (miez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Nuci de pin

 • 7,10 Lei
 • Greutate: 30 g

Unul din cele mai fine nuci, plin de oligoelemente. Atenție, la cantitatea mai mare pot cauza amăreală.

Conținut: nuci de pin

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Migdale întregi

 • 3,80 Lei
 • Greutate: 45 g

Prioritizează migdalele naturale întregi față de cele albite și feliate! Crocante la maxim!

Conținut: migdale întregi (miez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Arahide prăjite

 • 2,20 Lei
 • Greutate: 50 g

Prăjite și nesărate. Exact așa sunt arahidele noastre crocante, pregătite să fie adăugate în amestecul tău.  Delicios!

Conținut: arahide prăjite

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Nuci braziliene

 • 5,80 Lei
 • Greutate: 45 g

Experimentează efectul nucilor braziliene… nu știi ce înseamnă? Dacă scuturi un amestec de nuci într-un bol, nucile braziliene sunt cele care întotdeauna rămân la suprafață. Nu e science fiction, e vorba de un fenomen fizic descris. Încearcă și tu!

Conținut: nuci braziliene (miez)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Nuci

 • 3,80 Lei
 • Greutate: 40 g

Se cultivau deja în perioada neolitică. Știau oamenii de atunci ce știau despre efectele ”grăsimilor sănătoase” omega 3 sau despre gustul lor excelent în musli -:).

Conținut: nuci (miez)

Mai multe informații Mai puține informații

Cioco & Co.

Default image

Mini biscuiți cu unt

 • 7,90 Lei
 • Greutate: 65 g


Acești biscuiți îți vor oferi un strop de rai. Vă prezentăm primul mini biscuit Mixit de calitate ecologică. 

Biscuiți frămânți de ovăz, care se vor topi în gura ta. Se combină perfect cu orice amestec de müsli și porridge, și pentru o armonie perfectă, vă recomandăm amestecarea cu fructe. O combinație delicioasă.


Conținut: unt organic 21%, făină de grâu organic, zahăr din trestie de zahăr organic, făină de ovăz integrală organică 16%, făină de grâu integrală organică, zer organic pudră, aromă de vanilie organică. Nu conține agenți de creștere.

Poate conține urme de ouă, nuci, alune, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciocolată proteică

 • 5,50 Lei
 • Greutate: 50 g

Dorești să te bucuri de o ciocolată neagră de înaltă calitate, cu un conținut redus de zahăr și, în plus, suplimentată cu proteine? Atunci adaugă noua noastră ciocolată proteică, cu un conținut de masă de cacao uscată de cel puțin 58% și concentrat instant de proteine din zer la amestec.

Conținut: ciocolată proteică (masă de cacao, cazeină micelară 30 %, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 58 %)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Choco crispies - Caramel sărat

 • 5,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Caramelul sărat cucerește papilele gustative cu viteză crocantă! Mixit s-a gândit  la o combinație captivantă de ciocolată și caramel, cu un vârf de sare. Acum poți să îți  îmbogățești propriile amestecuri cu biluțele crocante de ciocolată, care, au un gust minunat. Îți garantăm că data viitoare vei adăuga cel puțin o porție în amestecul tău. :-)

SFAT: Degustă cele mai bune produse aromă de caramel sărat într-o combinație convenabilă.

Conținut: biluțe crocante cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare 0,5 %), sare 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciocolată cu caramel

 • 7,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Am combinat ciocolată albă belgiană cu caramel și am creat un deliciu minunat, care se topește pe limbă și amintește de gustul delicios al caramelelor.

Conținut: ciocolată cu caramel (unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, lapte cu zahăr, zer praf, lapte praf degresat, zahăr caramelizat, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, sare, conținutul de substanță uscată în ciocolată 31,9 %)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni

 • 8,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Adaugă afine în ciocolată neagră, în tubul tău. Pe Mixit cresc și praf cu căpșuni. Te vei îndrăgosti de combinația de fructe liofilizate și ciocolată neagră delicioasă, cu un conținut de cacao de cel puțin 49%,  în amestecurile tale.

Conținut: afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, lapte praf), fructe liofilizate (afine 11 %, pudră de căpșuni 4 %); conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Coacăze negre în ciocolată cu lapte

 • 5,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Amatori de ciocolată, citiți pe riscul vostru! Am experimentat atât de mult timp încât am creat produs cu ciocolată și coacăze ce dă dependență! Te așteaptă o experiență delicată de ciocolată cu lapte, care prefigurează o explozie gustativă de coacăze negre răcoritoare, liofilizate.  Acum rămâne doar să te decizi- aștepți să se topească delicioasa ciocolată pe limbă sau ronțăiești imediat :)

Conținut: coacăze negre în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 84 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), coacăze negre liofilizate 14 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, conținutul de substanță uscată de cacao in ciocolata cu lapte este de min. 30 %)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Așchii de ciocolată albă

 • 5,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Dacă îți place coaja vestitului ou cu o surpriză, de acum înainte nu vei mai regreta jucăria. Și, cu riscul de a ne repeta,  din nou, este vorba de ciocolată din țara cea mai vestită în acest sens, Belgia.

Conținut: așchii de ciocolată albă (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Migdale în ciocolată cu lapte

 • 5,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Îți plac migdalele și ciocolata cu lapte? Ura de două ori! Avem migdale în ciocolată cu lapte pentru tine. Încoronează-ți mixul cu această bunătate. Acum rămâne doar să te decizi- aștepți să se topească delicioasa ciocolată pe limbă sau ronțăiești  imediat :)

Conținut: migdale în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 79 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 20 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere; conținutul de substanță uscată de cacao in ciocolata cu lapte este de min. 30 %)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fulgi de porumb în ciocolată albă

 • 3,00 Lei
 • Greutate: 50 g

După cum ai putut observa, ne plac foarte mult fulgii de porumb. Și mai mult ne plac pregătiți în 101 feluri - de data aceasta în glazură de ciocolată albă.

Conținut: fulgi de porumb în ciocolată albă (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Oușoare colorate Mixit

 • 6,50 Lei
 • Greutate: 50 g

Creează propriul tău amestec cu Oușoare colorate! Găinușele Mixit au adus cele mai delicoase oușoare cu migdale crocante înauntru. Am învelit în ciocolată cu lapte sau albă cu afine liofilizate, cocos, caramet sărat, în ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha, cele mai bune migdale! Fără coloranți artificiali, fără ulei de palmier. Pregătește-te pentru Paște!

Conținut: migdale in ciocolată (ciocolată albă 58 %, zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, ciocolată cu lapte 13 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), ciocolată albă cu caramel 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), ciocolată Ruby 7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lecitină de soia, acid: acid citric, aromă naturală de vanilie), cocos ras 1 %, ceai verde măcinat 1 %, amestec de îngroșare (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), pudră din afine liofilizate 1 %, maltodextrină, zahăr, sare). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata Ruby este de min. 40 %. Migdale în ciocolată sunt în proporții diferite.

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan. Poate conține părți de coajă

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Alune de pădure în glazură de ciocolată

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 50 g

Sunt mai mari, chiar bombastice! Le vei căuta cu ardoare în amestecul tău, până le găsești.

Conținut: alune în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), alune prăjite 29 %, amestec de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere; conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Scorţişoară

 • 1,30 Lei
 • Greutate: 2 g

Nici una dintre civilizațiile antice nu s-a descurcat fără ea, poate că nici tu nu poți. Fiecare amestec se transformă într-o adevărată ședință de  aromaterapie.

Conținut: scorțișoară măcinată

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Așchii de ciocolată neagră

 • 4,90 Lei
 • Greutate: 50 g


Uită de ciocolată de la hipermarketuri, această ciocolată îți va oferi o experiență gourmet completă. Ești pregătit pentru experiență?

Conținut: așchii de ciocolată neagră (zahăr, masă de cacao 44 %, unt de cacao 6 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie; conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 48 %)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Boabe de cafea în glazură de ciocolată

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 50 g

Dacă nu te temi de câteva calorii în plus și de o doză bună de energie, dar și în același timp cauți ceva cu adevărat exclusivist, nu putem decât să îți recomandăm această explozie gustativă. Până acum, nimeni nu s-a oprit doar la o boabă ...

Conținut: boabe de cafea în ciocolată neagră (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), boabe de cafea prăjite 14 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ghimbir

 • 2,00 Lei
 • Greutate: 15 g

Credeți ca am pățit ceva de am ajuns să punem ghimbir în musli? Da, suntem puțin nebuni și ne dăm în vânt după ingrediente din cele mai sofisticate. :) Ghimbirul este afrodisiac și, împreună cu cerealele noastre, oferă un gust irezistibil și picant..

Conținut: ghimbir uscat (ghimbir uscat 100 %)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Așchii de ciocolată "Ruby"

 • 7,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Noua ciocolată roz sub formă de așchii! Descoperiți minunatul gust de fructe proaspete al ciocolatei roz, care va fi vedeta amestecului tău! Ciocolata roz este fabricată din boabe de cacao rubinii, fără coloranți adăugați și arome artificiale de fructe.

Conținut: ciocolată Ruby (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, regulator de aciditate: acid citric, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată în ciocolată 41,8 %)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Zahăr de cocos

 • 2,50 Lei
 • Greutate: 20 g

Gustul fin și rafinat de caramel al zahărului de cocos îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze. Un adevărat lux pentru papilele tale gustative!

Conținut: zahăr de cocos

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Boabe de cacao 100%, zdrobite

 • 4,50 Lei
 • Greutate: 35 g

Încă nu ai ales nimic din oferta noastră de ciocolată? Este clar o problemă ce trebuie rapid rectificată, și noi avem soluția: boabe de cacao zdrobite 100%. Ciocolată în forma sa cea mai pură. Pregătește-te pentru experiență deosebită!

Conținut: boabe de cacao strivite

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Așchii de ciocolată cu lapte

 • 4,90 Lei
 • Greutate: 50 g

Se știe că ciocolata provoacă o ușoară dependență. Așchiile noastre, ce vin direct din Belgia, ne-o confirmă! De aceea nu mai există cale de întoarcere ... cel mai bine adaugă-ți o porție generoasă!

Conținut: așchii de ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao 15 %, masă de cacao 15 %, lapte praf integral, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Fulgi de porumb în glazură de ciocolată

 • 3,00 Lei
 • Greutate: 50 g

Se potrivesc de minune cu orice altceva. Dacă îți place ciocolata fină și chipsurile crocante, nu șovăi inutil.:)

Conținut: fulgi de porumb în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Biluțe de cacao

 • 2,00 Lei
 • Greutate: 20 g

Știi ce va da o notă de cacao musli-ului tău? Biluțele crocante, delicioase, cu gust bogat de cacao!

Conținut: biluțe extrudate de cacao [cereale 69,6 % (semolă de porumb, făină de grâu), zahăr, praf de cacao 6,4 %, glucoză, lapte praf degresat, sare cu iod (sare, iodat de potasiu), ulei de floarea-soarelui, praf de cacao cu conținut redus de grăsime 0,3 %, emulgator: lecitină de floarea-soarelui; aromă naturală].

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Pernuțe de cacao - fără gluten

 • 2,50 Lei
 • Greutate: 35 g

Sofisticate, sunt pe placul tuturor, nu doar al copiilor. Mai întâi un gust crocant, apoi ciocolată delicioasă. Acum, și fără gluten.

Conținut: pernuțe de cacao (extrudat (făină de porumb, făină de orez, zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, lactoză, sare de masă), umplutură cu aromă de ciocolată 30 %, (zahăr, grăsimi vegetale, unt de shea, zer praf, masă de cacao 5 %, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 4,6 %, amidon de cartofi, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie))

Mai multe informații Mai puține informații

tube ico

Redenumește mixul rename-mix-ico

Preț total:
0,00 Lei / 0 g
(0,00 Lei/100 g)

Valori nutriționale

pentru 100 g :
Valoare calorică :0 kJ / 0 kcal
Grăsimi:0 g
din care acizi grași saturați:0 g
Carbohidrați:0 g
Zaharuri:0 g
Fibre:0 g
Proteine:0 g
Sare:0 mg

Proporție ingrediente

0.0%bază
0.0%Of Incredients
0.0%bază de musli extinsă
0.0%fructe
0.0%nuci
0.0%ceva în plus
0 Coș sus