Calendarele de advent s-au aproape epuizat! Transportul gratuit!

Covrigei Mixit -  Ciocolată neagră Acum reducere 20 %! Reduceri până la 28. 11. 2021

Covrigei Mixit - Ciocolată cu lapte  Acum reducere 20 %! Reduceri până la 28. 11. 2021

Sugestie pentru Moș Crăciun: Set cadou cu un nou bol de sărbătoare

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Se potrivește filtrului selectat:

Se potrivește parțial filtrului selectat:

Nu se potrivește filtrului selectat:

Default image

Marele calendar de Advent

239,00 Lei
(17,28 Lei /100 g)
Greutate: 1383 g

Au rămas doar câteva calendare de Advent!

Transportul gratuit! Noul calendar de Advent de la Mixit este de jumătate de metru și este îmbunătățit sub toate aspectele. :-) Te așteaptă mai multe bunătăți, mai multe ferestre și mai multă distracție! După deschiderea ușii mari a calendarului vei fi surprins de cele 26 de ferestre. Vei deschide 2 cutii cu o surpriză pentru Sfântul Nicolae și ziua de Crăciun. În plus, poți asambla scena nașterii Domnului din fiecare cutie din calendar. Foarfeca și puțină îndemânare îți vor fi de ajuns. Așteaptă cu nerăbdare cele mai bune produse din oferta noastră - cutiile ascund musli, batoane mixitka, nuci, terci, granola, covrigei, migdale în ciocolată și, de asemenea, cadouri și noutăți - cum ar fi crema de ciocolată Mixitella premium din alunele din Piemont, care sunt moi ca o catifea ...

Abia așteptăm să-ți prezentăm ofertă noastră delicioasă de Advent:-)

Ingrediente: 1x MiniMixitella - Arahide cu caramel sărat (25 g), 1x Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - caju + lămâie (60 g), 1x Covrigei Mixit - Caramel sărat, punguță (70 g), 1x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Mere + Scorțișoară (44 g), 1x Nuci coapte de Crăciun, punguță (60 g), 1x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Alune de pădure (46 g), 1x Mixitka de Crăciun (45 g), 1x Mix de Crăciun, punguță (60 g), 1x MiniMixitella Premium - Alune de pădure din Piemonte cu caramel (27 g), 1x MiniMixitella Premium - Alune de pădure din Piemonte cu fondant (27 g), 1x Festin de ciocolată, punguță (60 g), 1x MIX cu căpșuni - punguță (60 g), 1x Granola coaptă - Ciocolată și alune de pădure, punguță (70 g), 1x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Prune + ciocolată (46 g) 1x Oușoare cu cocos, punguță (60 g), 1x Oușoare negre (70 g), 1x Mixitka de nuci - Migdale și caju (40 g), 1x Banane și căpșuni crocante (23 g), 1x Fructe de pădure crocante (20 g), 1x Mix copt - Caramel sărat & alune de pădure, punguță (60 g), 1x Covrigei Mixit - Ciocolată cu lapte, punguță (70 g), 1x Alune, pe bune! punguță (60 g), 1x La costum de baie, punguță (50 g), 1x Bobițe în orez, punguță (50 g), 1x Granolă coaptă - Zmeură și migdale, punguță (70 g), 1x Terci cu cocos și ciocolată albă, punguță (50 g), 1x Afine și castane, punguță (60 g)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-7,00 Lei

Caramel sărat - trio bestsellers

102,00 Lei
109,00 Lei
(8,23 Lei /100 g)
Greutate: 1240 g

TOP 3 caramel sărat! Dorești să guști trei dintre cele mai vândute produse din colecția noastră de caramel sărat? Ți-am pregătit un trio special, cu un strop de sare. Papilele tale gustative se vor bucura de covrigeii noștri înveliți în caramel sărat, migdalele prăjite în ciocolată cu caramel sărat și cutia mare de musli plină cu biluțe crocante de caramel, un pic de sare și alune de pădure prăjite.

Ingrediente: 1 x Mix Copt - Caramel sărat & alune de pădure (750 g), 1 x Covrigei Mixit - Caramel sărat (250 g), 1 x Migdale în caramel sărat (240 g)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Granola coaptă - Caramel sărat

43,60 Lei
(7,93 Lei /100 g)
Greutate: 550 g

De data aceasta am scos din cuptor granola noastră Mixit cu miere și curmale, la care am adăugat crispies cu ciocolată albă fină și caramel sărat și am completat-o cu felii de migdale, semințe de in și de floarea soarelui. Granola face un cuplu perfect cu lapte rece sau iaurt. Îndrăgostire garantatată. :-)

Ingrediente: granolă coaptă 67 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), biluțe crocante cu caramel sărat 20 % (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine; sare de masă 0,52 %), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), felii de migdale 13 %

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, țelină, muștar. susan, soia și produse derivate.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Granola coaptă - Zmeură și migdale

37,90 Lei
(8,61 Lei /100 g)
Greutate: 440 g

Primul mix original cu granola coaptă de la Mixit. N-am putut rezista și am copt-o după o rețetă proprie: cu miere, un pumn de zmeură liofilizată, semințe de in și unt clarificat fără lactoză. Aspectul crocant e accentuat de migdale mărunțite. Îți recomandăm să o consumi cu iaurt sau lapte, dar este delicioasă și servită ca atare.

Ingrediente: granola coaptă 85 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), felii de migdale 9 %, zmeură liofilizată 6 %

Poate conține urme de gluten, lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, țelină, muștar, susan, soia si produse derivate.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mix pentru mama

45,00 Lei
(6,43 Lei /100 g)
Greutate: 700 g

Ediție limitată de musli pentru mame a fost creată de câștigătoarea  Masterchef,  Kristína Nemčková. Mulțumim tuturor mamelor și bunicilor pentru grija pe care ne-o poartă! Rețeta bogată, propusă de Kristina, amintește de o cutie de bomboane de ciocolată - fiecare degustare te va surprinde. Vei gusta fuziunea de căpșuni și zmeură congelate, împreună cu migdale delicioase în ciocolată cu lapte, așchii de ciocolată neagră belgiană și o bază crocantă. Întregul amestec este parfumat cu cardamom și scorțișoară - acesta este și pecetea parfumată a mixului bestseller Upgrade al Kristinei.

Ingrediente: cereale din cuptor (fulgi de ovăz 72%, chipsuri de orez 16%, miere 4,5%, zahăr de cocos 4,5%, ulei de floarea soarelui 2,7%, antioxidanți (ascorbil palmitat, extract de tocoferol, extract de rozmarin și lecitină din floarea soarelui)), migdale prăjite în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 79% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 20%, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de minim 30%., chipsuri de de orez, migdale feliate, așchii de ciocolată neagră (zahăr, masă de cacao 44%, unt de cacao 6%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), semințe de floarea soarelui, semințe de in, zmeură liofilizată, căpșuni liofilizate, biluțe de amaranth expandat, quinoa expandată, scorțișoară măcinată, cardamom măcinat

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, susan și arahide. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Granola coaptă - Ciocolată și alune de pădure

43,90 Lei
(7,70 Lei /100 g)
Greutate: 570 g

Prima granola cu ciocolată de la Mixit! Fulgi de ovăz copți și crocanți, fără gluten, cu semințe de in și unt clarificat fără lactoză. N-am făcut economie la ciocolată de calitate, ea reprezintă 22 % din conținutul cutiei. La sfârșit am adăugat alune de pădure (15 % din cutie). Poftă bună. :-)

Ingrediente: granolă coaptă 63 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere 17,5 %, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), așchii de ciocolată neagră 22 % (zahăr, masă de cacao 44 %, unt de cacao 6 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 48 %), alune de pădure prăjite 15 %.

Poate conține urme de gluten, lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, țelină, muștar, susan, părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Set cadou în roz

127,00 Lei
(13,37 Lei /100 g)
Greutate: 950 g

Un set cadou de la Mixit potrivit deopotrivă pentru doamne și domnișoare. Setul cadou conține un bol frumos din porțelan de Karlovy Vary, un Mix pentru mame creat de Kristína Nemčková, cea mai tânără câștigătoare din lume a competiției Masterchef, un mix ce amintește de o cutie cu bomboane de ciocolată. Vei degusta fuziunea dintre căpșuni și zmeură liofilizate, împreună cu migdale delicioase în ciocolată cu lapte, așchii de ciocolată belgiană neagră și o bază crocantă coaptă la cuptor. Și, în cele din urmă, am ambalat o noutate în cutia cadou - covrigei în ciocolată cu iaurt și căpșuni. SFAT de la Kristína: Îmbunătățește-ți mixul cu o mână de covrigei, va spori și mai mult experiența gustativă!

Produsele le poți cumpara și separat: Mix pentru mama, Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni, Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

Ingrediente: 1x Mix pentru mama (700 g), 1x Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni (250 g), 1x Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mix Cozonac

48,30 Lei
(7,43 Lei /100 g)
Greutate: 650 g

Descoperă aromele lumii cu Mixit! Cozonacul este un produs de patiserie dulce tradițional de sărbătoare din sud-estul Europei. Ne-am gândit la o modalitate de a încorpora magia Cozonacului în tub și iată amestecul original de muesli! Rețeta lui Cozonac include pumni de nuci, stafide, ciocolată și fructe. Bogăția ingredientelor este menită să celebreze sărbători importante precum Crăciunul sau Paștele în țările din sud-estul Europei, inspiră-te să faci un deliciu festiv cu nuci pecan, afine, alune și ciocolată.

Ingrediente: Fulgi de grâu 17,7 %, fulgi de ovăz 17,5 %, dovlecei 14 % (afine Canada 65 %, zahăr, ulei de floarea-soarelui), miez de alune prăjite 12,4 %, miez de nuci pecan 10 %, coacăze negre în ciocolată cu lapte 6,8 % (ciocolată cu lapte 84 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), coacăze negre liofilizate 14 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, conținutul de substanță uscată de cacao in ciocolata cu lapte este de min. 30 %), bile extrudate de cacao 6 % (produse cerealiere 55,5 % (făină de porumb, făină de grâu), zahăr, glucoză, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime 7,1 %, lapte praf degresat, carbonați de calciu; ulei de floarea-soarelui, sare, emulgator: lecitine; aromă), stafide 6 % (stafide uscate 99,5 %, ulei de floarea-soarelui), smochine uscate 5,2 % (smochine 97 %, făină de orez), fulgi de ciocolată cu lapte 2,4 % ((zahăr, unt de cacao 15 %, masă de cacao 15 %, lapte praf integral, lapte praf degresat, emulsifiant: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie); ciocolata cu lapte are un conținut de cacao în substanță uscată de 28 % sau mai mult), ciocolată Ruby 2 % ((zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia; regulator de aciditate: acid citric; aromă naturală de vanilie); ciocolata are un conținut de cacao în substanță uscată de 41,8 % sau mai mult)

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-7,00 Lei

Colecția de fructe

85,00 Lei
92,00 Lei
(11,56 Lei /100 g)
Greutate: 735 g

Am cules fructe alese într-un set convenabil, ce merită ovații la scenă deschisă! La costum de baie, musli-ul nostru cu fructe preferat, fără adaos de zahăr și fără lactoză, într-o cutie ediție limitată, realizată de artiștii Tomski & Polanski. Sărbătoarea cu fructe de la Mixit trebuie să fie cu adevărat crocantă, așa că am adăugat un amestec de căpșuni crocante, zmeură, banane, mure și coacăze negre. La colecție se adaugă, de asemenea, caise și prune zemoase.

Ingrediente: 1x La costum de baie (600 g), 1x Fructe crocante (70 g), 1x Prune și caise - Fructe crocante (65 g)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

MIX de Crăciun

41,00 Lei
(6,31 Lei /100 g)
Greutate: 650 g

Cel mai bine vândut mix din istoria Mixit. Gustul și aroma tradiționale de Crăciun, în viziunea Mixit, au revenit și în acest an! Gustă mix-ul nostru vedetă- un amestec parfumat cu fructe, ciocolată, nuci și o combinație specială de condimente cu parfum îmbietor , printre care se află și  scorțișoara de Ceylon.

Ingrediente: chipsuri de ovăz 26,2 %, Fibre 13 %, (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu), merișoare 12 %, (merișor canadian 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), nuci 10 %, mere uscate 10 %, migdale 10 %, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte 9 % (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), fulgi de porumb în ciocolată albă 8 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), portocală liofilizată 1,6 %, amestec de condimente (scorțișoară, anason stelat, cuișoare), făină de orez. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Amestec de toamnă copt

39,80 Lei
(5,31 Lei /100 g)
Greutate: 750 g

Mix sezonier limitat. Pentru Mixit, toamna este dulce și parfumată cu mere, ciocolată și caise, alune de pădure prăjite și crocante și, mai presus de toate, boabele noastre de cereale coapte și aurii. Pentru o experiență perfectă de toamnă, am adăugat semințe de dovleac și fibre parfumate cu scorțișoară.

SFAT: Poți, de asemenea, alege o cutie cu grafică de sezon, pentru propriile amestecuri de musli și terci.

Ingrediente: cereale coapte 46,5 % (fulgi de ovăz 72 %, chipsuri de orez 16 %, miere 4,5 %, zahăr de cocos 4,5 %, ulei de floarea soarelui 2,7 %, antioxidanți (palmitat de ascorbyl, extract de tocoferol, extract de rozmarin și lecitină de floarea soarelui)), tăiței cu fibre (tărâțe de grâu, făină de grâu integrală, fibră de porumb 15,5 %, amidon de porumb, zahăr, glucoză, lapte praf degresat, emulgator: lecitine; extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui, scorțișoară 0,3 %, carbonați de calciu), așchii de , ciocolată cu lapte , (zahăr, unt de cacao 15 %, masă de cacao 15 %, lapte praf integral, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), alune prăjite 6,5 %, caise uscate 6 % (caise 97 %, făină de orez 3 %), semințe de floarea soarelui, mere uscate 5,5 %, semințe de dovleac

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Un amestec bun și înfricoșător

46,30 Lei
(7,12 Lei /100 g)
Greutate: 650 g

Atât de bun încât te sperie! Dar nu vă așteptați la un bau-bau! Nu scoateți diavolul afară, avem covrigul nostru în amestec. :-) Există o ediție limitată de toamnă, cu sperietori de ciori pe tub și un conținut neașteptat în interior. Scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și piperul te vor fermeca atunci când vei deschide capacul. Chipsurile cu caramel sărat, migdalele, semințele de dovleac și fulgii de porumb oferă o crocantă aproape supranaturală. Covrigeii noștri acoperiți cu ciocolată cu lapte și merișoare canadiene preiau conducerea în amestecul misterios. Amestecul obsedant de bun nu va bântui aici pentru mult timp, așa că dă-i un gust!

Ingrediente: covrigei acoperiți cu ciocolată cu lapte 25% (ciocolată cu lapte 65% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract de malț de orz, agent de creștere: bicarbonat de sodiu), agent de lustruire: Gumă arabică; zahăr, miere; ciocolata cu lapte are un conținut de cacao în substanță uscată de cel puțin 30 %), fulgi de ovăz 14 %, merișor 12 % (merișor de Canada 65 %, zahăr, ulei de floarea-soarelui), migdale feliate 11 %, fibre 11 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină integrală de grâu 17,6 %, fibre de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea-soarelui; extract de malț de orz, ulei de floarea-soarelui cu rozmarin (ulei de floarea-soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, minerale: carbonat de calciu), semințe de dovleac 10%, chipsuri de caramel sărat 10% (ciocolată albă cu caramel 70% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime de lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime de lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine; sare 0,52 %), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut redus de grăsime 0,2 %, sare 0,5 %), sare 1 %, agent de lustruire: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de porumb 6 % (făină de porumb 87 %, extract de malț de orz, sare), amestec de condimente 1 % (scorțișoară, ghimbir, nucșoară, condimente)

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan și soia. Poate conține părți de nuci.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mix copt - Caramel sărat & alune de pădure

44,00 Lei
(5,87 Lei /100 g)
Greutate: 750 g

Cine iubește mixurile coapte si caramelul sărat la fel de mult ca noi, tocmai a găsit deliciul perfect! :). Imediat ce am scos cerealele aurii din cuptor, am adăugat biluțe crispies cu ciocolată albă și caramel sărat și încă o porție de crispies cu ciocolată neagră și ciocolată cu lapte. La un amestec de bază copt se potrivesc, bineînțeles, și alune de pădure coapte! Delicios cu lapte sau iaurt.

Ingrediente: cereale coapte 32 % (fulgi de ovăz 72 %, chipsuri de orez 19 %, miere 4,5 %, zahăr de cocos 4,5 %), biluțe crocante cu caramel sărat 23 % (ciocolată albă cu caramel 70 %, zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din em>lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare 0,5 %), sare 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), Fibre 20 % (tărâțe de grâu, făină de grâu integral, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, lapte praf degresat, emulgator: lecitine, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui, scorțișoară 0,3 %, aromă, carbonat de calciu), amestec de crispies de ciocolată 15 % (ciocolată neagră 35 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28 % (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), alune de pădure prăjite 10 %

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, susan și soia. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli low carb

43,60 Lei
(8,72 Lei /100 g)
Greutate: 500 g

Primul low carb musli de la Mixit! Conține doar 10% glucide! Ai căutat un mix cu minim de glucide și cu o porție zdravănă de proteine? Iată primul "low carb" musli care îți oferă un concert al gusturilor de fructe liofilizate, crispies proteici, nuci pecan și 3 feluri de semințe. Mix-ul conține doar 10 % glucide din care numai 5,1 % zaharuri din coacăze negre, roșii și zmeură. Conținutul de 28% proteine, o combinație între cele de origine vegetală și zer, îi va satisface nu numai pe sportivii de performanță. Încarcă-te cu energia low carb de la Mixit!

Ingrediente: fulgi de soia 37 %, nuci pecan 20 %, semințe de dovleac 10 %, semințe de in 10 %, semințe de floarea soarelui 10 %, crispies din zer 5 %, coacăze roșii liofilizate 3 %, coacăze negre liofilizate 3 %, zmeură liofilizată 2 %

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, susan și arahide. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Granola coaptă - Piña Colada

41,90 Lei
(9,74 Lei /100 g)
Greutate: 430 g

Un bilet de avion spre țări exotice cu aromă de cocos și ananas. Relaxează-te, servim Piña Colada după rețeta noastră! La granola bine coaptă am adăugat un pumn de ananas liofilizat și o porție zdravănă de cocos. Noua granola te va tenta cu miere, semințe de in și unt clarificat fără lactoză. Bucură-te de vacanța tropicală la fiecare mic dejun :-)

Ingrediente: granolă coaptă 75 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), felii de cocos 15 %, ananas liofilizat 10 %

Poate conține urme de gluten, lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, țelină, muștar, susan, soia și produse derivate.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Exersăm cu spor!

39,80 Lei
(5,31 Lei /100 g)
Greutate: 750 g

Un amestec de fitness bogat și gustos, creat în colaborare cu antrenori profesioniști de fitness. Este compus urmărind raportul optim de nutrienți luând în considerare o dietă specială ce conține proteine: grăsimi: carbohidrați în raport  20:20:60 (atunci când combinați, de exemplu, 30 g musli și 300 ml lapte). Deci, să exersăm cu spor! 

Mai nou poți alege cutia noastră eco în loc cea clasică! (în primul pas, în Coșul de cumpărături).

Ingrediente: fulgi de orz, fulgi de ovăz, fulgi de grâu, chipsuri de hrișcă, merișoare 8 % (merișor canadian 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), papaya uscată 6 %, goji 6 %, semințe de floarea soarelui, alune 4 %, semințe de dovleac , felii de migdale 3 %, semințe de in, nuci caju 3 %, nuci braziliene 3 %, fructe liofilizate (afine 1 % și ananas 1 %)

Poate conține urme de lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

MIX cu căpșuni

36,00 Lei
(7,66 Lei /100 g)
Greutate: 470 g

Cu acest mix nou ne-am exprimat dragostea față de fructul vedetă din mixurile noastre. La cuburi de căpșuni liofilizate am adăugat alte ingrediente populare, cum ar fi nuci caju, așchii de ciocolată amară și fibrele noastre cu gust fin de scorțișoară și chipsuri de ovăz. Frumusețea ca și gustul se găsesc în simplitate! În noua cutie folclorică Mixit!

Ingrediente: chipsuri de ovăz 44 %, Fibre 20 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, carbonat de calciu), nuci caju 15 %, așchii de ciocolată neagră 14 % (zahăr, masă de cacao 44 %, unt de cacao 6 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 48 %), căpșuni liofilizate 7 %

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli sănătos: Digestie și metabolism

34,00 Lei
(7,08 Lei /100 g)
Greutate: 480 g

Cutia roz din seria Musli sănătos este o selecție gustoasă de fructe de pădure (coacăze, afine, mure, zmeură), ce merg mână în mână cu o bază de fulgi de porumb cu adevărat crocanți și ușor de digerat. Toate acestea sunt completate de o sursă de grăsimi sănătoase: semințe de cânepă, de floarea soarelui și migdale.

Încearcă ediția completă  6 săptămâni de musli sănătos, cu 3 cutii incluse, la un preț avantajos!

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)


Ingrediente: fulgi de porumb (porumb 99%, sare), semințe de floarea soarelui, migdale feliate 9%, semințe de cânepă decojite, fructe liofilizate (coacăze negre 2%, afine 2%, mure 1%, zmeură 1%)

Poate conține urme de gluten, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

La costum de baie!

31,00 Lei
(5,17 Lei /100 g)
Greutate: 600 g

Nou, acum și la punguță! E simplu să încapi în costumul de baie de anul trecut, urmărind indexul glicemic alimentar, mai ales alegând amestecul pregătit de nutriționista noastră Jana. Să sperăm că nu slăbești atât, încât costumul să cadă de pe tine! :) 

Mai nou și în versiunea fără gluten!

Acum poți alege cutia noastră eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

Ingrediente: fulgi de orz, fulgi de porumb (făină de porumb 87%, extract din malț de orz, sare), chipsuri de ovăz, fulgi de soia, fulgi de grâu, papaya uscată 5,5%, felii de migdale 5,5%, felii de cocos 5,2%, semințe de floarea, fructe liofilizate 4,3% (coacăze negre, căpșuni, zmeură), soarelui biluțe de amarant expandat

Poate conține urme de lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Alune, pe bune!

32,50 Lei
(5,42 Lei /100 g)
Greutate: 600 g

Unul din bestseller-urile noastre! Dacă este cineva care rămâne rece când vine vorba de amestecuri de musli cu nuci și fructe delicioase, sigur își va schimba părerea după ce gustă musli-ul nostru crocant!

Ai posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)


Ingrediente: chipsuri de ovăz, tăiței cu fibre (tărâțe de grâu, făină de grâu integral, fibră de porumb 15,5%, amidon de porumb, zahăr, glucoză, lapte praf degresat, emulgator: lecitine; extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui, scorțișoară 0,3%, carbonați de calciu ), fulgi de grâu, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), arahide, fulgi de porumb în ciocolată albă (ciocolată albă 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), felii de cocos 6%, migdale 5%, alune 4%, nuci pecan 3%, fistic decojit 2%

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă și soia. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli - Festin de ciocolată

35,50 Lei
(5,46 Lei /100 g)
Greutate: 650 g

O NOUĂ REȚETĂ fără boabe de cafea în ciocolată. Doar muuultă ciocolată, asta e ceea ce ne place în ultima vreme. Și, în combinație cu musli, rezultatul este clar:  în mod tradițional crocant, o desfătare pentru simțuri. Versiunea cu cafea poate fi găsită aici.

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

Ingrediente: fulgi de porumb în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant) : carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de ovăz, un amestec de chipsuri de ciocolată (ciocolată neagră 35% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35% ( zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28% (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi) agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de grâu, fulgi de porumb în ciocolată albă (ciocolată albă 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), așchii de ciocolată albă (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), portocale liofilizate

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

6 săptămâni de musli sănătos

103,00 Lei
(6,13 Lei /100 g)
Greutate: 1680 g

Avem un plan cum să te simți mai bine și în formă în doar 6 săptămâni!

Lipsă de mișcare, muncă sedentară, stres, lipsă de timp doar pentru sine sau pentru a mânca liniștit Te regăsești cumva în cele de mai sus? Atunci avem pentru tine exact soluția potrivită!

Cu ajutorul specialiștilor, am decis să creăm un plan de nutriție și de exerciții simple. Nu îți face griji, este format doar din mixuri pentru micul dejun sănătoase și gustoase și din exerciții pentru acasă.

Acum poți cumpăra și individual mixurile de musli sănătoase pentru programul de 6 săptămâni: Digestie și metabolism, Detox și Echilibru

Este ideal pentru toți cei care nu știu cum să creeze un stil de viață sănătos, dar este potrivit și pentru cei care au pornit deja pe acest drum și își doresc să îl facă mai plăcut adăugând bunătăți de la noi;).

Ingrediente: Musli sănătos I (fulgi de porumb (porumb 99%, sare), semințe de floarea soarelui, felii de migdale 9%, semințe de cânepă decojite, fructe liofilizate (coacăze negre 2%, afine 2%, mure 1%, zmeură 1%)), Musli sănătos II (chipsuri de ovăz, orez expandat, fulgi de ovăz, chipsuri de hrișcă, caise uscate 10% (caise 97%, făină de orez 3%), pepene galben uscat (cantalup) 5%, semințe de chia 5% (salvia hispanica), bilute de amarant expandat, goji, semințe de dovleac 2%, coacăze roșii liofilizatee 1%, ceai verde zdrobit 0,6% (ceai Matcha)), Musli sănătos III (chipsuri de ovăz 21,7%, fulgi de porumb 21,7% (porumb 99%, sare), chipsuri de mei 9,8%, fulgi de grâu, chipsuri de orez, nuci caju 8,7%, semințe de dovleac 5, 4%, semințe de chia 3,3% (salvia hispanica), banană liofilizată 2,9%, felii de cocos 2,7%, boabe de cacao zdrobite 2,2%, ananas liofilizat 2%)

Poate conține urme de gluten, lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli sănătos: Detox

34,00 Lei
(5,67 Lei /100 g)
Greutate: 600 g

Cutia verde, din seria Musli sănătos, amintește de culoarea ceaiului matcha. Amestecul de detoxifiere constă în pseudo-cereale hrănitoare, amarant și hrișcă, orez și fulgi de ovăz crocați,  coacăze roșii, suculente, caise și pepene galben parfumat. Uimitoare surse de grăsimi sănătoase sunt semințele de chia și de dovleac.

Curiozitate: acest amestec cu ceai verde matcha este inspirat de succesul popularului mix Dr.Matcha.

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

Încearcă ediția completă 6 săptămâni de musli sănătos, cu 3 cutii incluse, la un preț avantajos!

Ingrediente: chipsuri de ovăz, orez expandat, fulgi de ovăz, chipsuri de hrișcă, caise uscate 10% (caise 97%, făină de orez 3%), pepene galben uscat (cantalup) 5%, semințe chia 5% (salvia hispanica), biluțe de amarant expandat, goji, semințe de dovleac 2%, coacăze roșii liofilizate 1%, ceai verde zdrobit 0,6% (ceai Matcha)

Poate conține urme de lapte, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli sănătos: Echilibru

34,00 Lei
(5,67 Lei /100 g)
Greutate: 600 g

Tubul albastru din seria Musli sănătos ascunde o bază crocantă de chipsuri de porumb, ovăz, grâu și mei și orez expandat, grăsimile potrivite sub formă de semințe de chia și dovleac, alături de nuci de caju, boabe de cacao zdrobite, banane liofilizate și, la final, felii de nucă de cocos.

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

Încearcă ediția completă 6 săptămâni de musli sănătos, cu 3 cutii incluse, la un preț avantajos!


Ingrediente: chipsuri de ovăz 21,7%, fulgi de porumb 21,7% (porumb 99%, sare), chipsuri de mei 9,8%, fulgi de grâu, chipsuri de orez, nuci caju 8,7%, semințe de dovleac 5,4%, semințe chia 3,3% (salvia hispanica), banană liofilizată 2,9%, felii de cocos 2,7%, boabe de cacao zdrobite 2,2%, ananas liofilizat 2%

Poate conține urme de lapte, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Festin de ciocolată și cafea

38,00 Lei
(5,85 Lei /100 g)
Greutate: 650 g

O rețetă clasică, cu boabe de cafea învelite în ciocolată neagră! Acest amestec de musli conține o porție sănătoasă de ciocolată cu boabe de cafea crocante învelite în ciocolată neagră, ce conferă amestecului un plus de gust și energie.. Cafea + ciocolată = o minunăție! Versiunea fără cafea poate fi găsită aici.

Îți plac boabele de cafea în ciocolată? Răsfață-te cu o cutie întreagă aici.

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

Ingrediente: fulgi de porumb în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, coloran: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), chipsuri de ovăz, un amestec de chipsuri de ciocolată (ciocolată neagră 35% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35% ( zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28% (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi) agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de grâu, boabe de cafea în ciocolată neagră (ciocolată neagră 85% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), boabe de cafea prăjite 14%, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de porumb în ciocolată albă (ciocolată albă 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masa, extract din malț de orz, colorant: carbonati de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), așchii de ciocolată albă (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), portocală liofilizată

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli de proteine cu ciocolată, rețeta lui Adam Ondra

36,00 Lei
(8,00 Lei /100 g)
Greutate: 450 g

Astăzi, Adam Ondra, este unul dintre cei mai buni alpiniști din lume, în proba de cățărare. Noul nostru mix nu este numai pentru alpiniști, ci și pentr toți cei care iubesc ciocolata și o porție bună de proteine. Fiecare tub conține 28% ciocolată, 29% proteine și 18% alune prăjite. Toate acestea fără nici un strop de gluten. Porția de energie perfectă pentru o zi solicitantă și pereți verticali. :-)

Sfat: Adam și Mixit au amestecat împreună și un terci fără gluten, cu ciocolată.


Ingrediente: fulgi de ovăz fără gluten 25%, alune prăjite 18%, ciocolată proteică 18% (ciocolată neagră 67% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), concentrat de proteine ​​din zer - CFM instant 33%, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolată neagră este de minim 58%), chipsuri din zer 15%, fulgi de soia 14%, așchii de ciocolată neagră 10% (zahăr, masă de cacao 44%, unt de cacao 6%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie)

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Musli proteic și fructe

36,00 Lei
(9,11 Lei /100 g)
Greutate: 395 g

Noutate! Ne doream un musli potrivit pentru sportivi, care să conțină suficiente proteine, așa că l-am invitat pe atletul Vašek Mráz, să pregătească o nouă bunătate. Vašek este cunoscut pentru performanțele sale în crossfit, o disciplină din ce în ce mai populară. Întregul amestecul este plin de energie din zmeură, coacăze, rodie și papaya liofilizate. Am mai adăugat în cutie și  27%  zer din lapte și proteine vegetale, fără zahăr adăugat și fără gluten. :-) Spor la exerciții și poftă bună!

Vašek Mráz este cunoscut în lumea crossfit-ului ceh. Crossfit-ului combină gimnastica, atletismul și disciplinele de forță pentru a obține o formă fizică generală optimă. Îl poți găsi pe canalul său de youtube - Vašek Mráz.

Ingrediente: fulgi de ovăz fără gluten 49%, chipsuri din zer 18%, fulgi de soia 10%, felii de migdale 6%, zmeură liofilizată 4,5%, semințe de dovleac 4%, papaya uscată 3%, rodie liofilizată 3%, coacăze negre liofilizate 2 .5%

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mix aniversar 2021

39,00 Lei
(8,67 Lei /100 g)
Greutate: 450 g

Un bestseller îmbunătățit a treia oară, nu numai pentru aniversări! Gustă cele mai populare 11 ingrediente ale noastre într-o cutie aurită, perfectă pentru a fi oferită în dar. Așteaptă-te la căpșuni crocante, zmeură, banane, vișine și afine liofilizate în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni. De asemenea, nu lipsesc delicioasele nuci caju și cocos. La amestec am adăugat bobițe de ciocolată amară și un mix de chipsuri de ciocolată pe care le am îmbunătățit cu caramel sărat. 

Ingrediente: fulgi de grâu 45 %, fibre 9 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu), boabe de ciocolată amară 7,8 % (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 50 %), afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni 6 % (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, lapte praf), fructe liofilizate (afine 11 %, pudră de căpșuni 4 %); conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %), fulgi de porumb în ciocolată albă 4,5 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), felii de cocos 4,5 %, biluțe crocante cu caramel sărat 4,5 % (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare de masă 0,52%), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), nuci caju 4,5 %, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte 4,5 % (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), banană liofilizată 2,7 %, zmeură liofilizată 2,7 %, vișine liofilizate 2,5 %, căpșuni liofilizate 1,8 %

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arhaide, și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-9,00 Lei

Set degustare pentru domni

174,90 Lei
183,90 Lei
(25,72 Lei /100 g)
Greutate: 680 g

Mulțumesc tată! Acest set cadou o spune într-un mod bărbătesc. :-). Cutia noastră conține o selectie de bunătăți Mixit proaspăt scoase din cuptor sau afumătoare. Nu lipseste nici lingura aurie sau bolul din porțelan. Nu numai taților le vor plăcea nucile coapte cu chilli și miere, cu trufe, cu leurdă sau cocos afumat. În cutia cadou găsești și două granole coapte - Piňa colada și Caramel sărat!

Produsele le poți cumpara și separat: Bol decorat cu puișori cu lingură aurie în cutie cadou (fără cereale), Nuci coapte - leurdă, , Nuci caju coapte - Trufe și piper colorat, Nucă de cocos afumată, Granola coaptă - Piña Colada, Granola coaptă - Caramel sărat

Ingrediente: 1x Bol decorat cu puișori cu lingură aurie în cutie cadou (fără cereale), 1x Nuci coapte - leurdă (150 g), Nuci coapte- miere și ardei iute (140 g), 1x Nuci caju coapte - Trufe și piper colorat (160 g), Nucă de cocos afumată (100 g), Granola coaptă - Piña Colada, punguță (60 g), Granola coaptă - Caramel sărat, punguță (70 g)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-19,90 Lei

Setul lui Adam Ondra

110,90 Lei
130,80 Lei
(10,08 Lei /100 g)
Greutate: 1100 g

Ediție limitată cu lingură aurie gratis! În Japonia, la Olimpiadă, Adam a ocupat locul 6, dar pentru noi e în continuare de aur. :-) Suntem mândri că este unul din cei mai buni cațărători din lume. Adam Ondra, încă din 2018 a dezvoltat produse alături de Mixit. Acum vă propune un set special de bunătăți. Încearcă 3 produse de lai Adam, într-un set avantajos. Terci de legume fără zahăr adăugat, fără gluten și cu o porție zdravană de proteine, un bestseller - terci cu ciocolată și nuci pecan și musli proteic cu ciocolată. La dorința lui Adam, toate sunt fără gluten. :-)

SFAT: Produsele se pot cumpăra și separat - Terci cu legume, Terciul lui Adam Ondra, Musli de proteine cu ciocolată, rețeta lui Adam Ondra

Ingrediente: 1x Musli de proteine cu ciocolată, rețeta lui Adam Ondra (450 g), 1x Terciul lui Adam Ondra (400 g), 1x Terci cu legume (250 g), 1x Lingură aurie Mixit

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-11,00 Lei

Înapoi la școală

89,50 Lei
100,50 Lei
(10,23 Lei /100 g)
Greutate: 875 g

Ediție limitată! Pentru școlarii noștri dragi am creat un set special, astfel încât trezirile matinale să fie motiv de bucurie, iar gustările la școală o desfătare! Pentru că au nevoie de energie, încă de dimineață, am pregătit pentru ei două mixuri delicioase: Musli pentru năzdrăvani și Mix-ul școlarului. Nu am uitat nici de pauza dintre ore: ce poate fi mai sănătos decât prune și caise crocante, parfumate, uscate prin înghețare, pentru a-și păstra aroma și vitaminele? Spor la învățat și la degustat! :)

Produsele le poți cumpara și separat: Musli școlăresc, Mix pentru năzdrăvani, Caise și prune - Fructe crocante

Ingrediente: 1x Musli școlăresc 370 g), 1x Mix pentru năzdrăvani (440 g), Caise și prune - Fructe crocante (65 g)

Mai multe informații Mai puține informații

0 Coș sus