Sărbătoriți cu noi săptămâna căpșunilor! Bestselleruri cu reducere 10 %

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Se potrivește filtrului selectat:

Se potrivește parțial filtrului selectat:

Nu se potrivește filtrului selectat:

Default image

Smoothie Bowl - Terci cu Fructe de Pădure

52,40 Lei
(13,79 Lei /100 g)
Greutate: 380 g

O cutie conține 58 % fructe! Vei regăsi în bolul tău sărbătoare colorată a fructelor! Fără zahăr adăugat, fără lactoză și fără gluten, cu un conținut mare de fibre.   liofilizate, căpșuni, coacăze negre și roșii, banane, făină de nucă de cocos, curmale pentru a da un gust dulcișor.

Am adăugat și fulgi de ovăz, respectiv făină integrală de ovăz. 

Terciul acesta te va răsfăța cu gustul lui fermecător, și amestecul sănătos, care te va lăsa energizat timp îndelungat.

Ingrediente: fulgi de ovăz fără gluten 34,3 %, banane liofilizate 13,7 %, făină de cocos 13,7 %, curmale 13,7 %, praf din căpșuni liofilizate 6,9 %, făină integrală de ovăz fără gluten 6,8%, zmeură liofilizată 4,1 %, coacăze negre liofilizate 4,1 %, coacăze roșii 2,7 %

Poate conține urme de gluten, urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte, susan sau soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Terci de caramel sărat

46,30 Lei
(6,61 Lei /100 g)
Greutate: 700 g

A sosit caramelul sărat pentru terci! Un gust foarte popular, de care nu te poți sătura, se regăsește acum și în categoria Terci de cereale. Am combinat baza de orez cu biluțe crispies în ciocolată albă cu caramel sărat, am adăugat o porție generoasă de arahide prăjite și astfel s-a născut o magie de caramel. Pregătește-ți un mic dejun sau un snack ce are un singur dezavantaj - dispare prea repede :-).

* Cum prepari terciul? Umple două treimi dintr-un bol cu terci, adaugă apă caldă sau, și mai bine, lapte, amestecă și așteaptă puțin. Dacă ți se pare prea gros, completează cu lichid, dacă este prea subțire, adaugă terci… Fiecare după gustul său! :)

Ingrediente: Terci de orez cu lapte (terci de orez instant 79 %, lapte praf, culturi probiotice), biluțe crocante cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare de masă), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), arahide prăjite, pudră de caramel (lapte degresat, zer, zahăr, unt)

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasa, soia și susan. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Terci de Crăciun

32,20 Lei
(11,93 Lei /100 g)
Greutate: 270 g

Ce terci te încălzește și poartă aroma festivă? Ei bine, cel de Crăciun! Am combinat bunătățile noastre preferate - o bază moale moale, ciocolată cu caramel, portocală liofilizată, nuci, mere și pe deasupra am presărat totul cu magia Crăciunului - scorțișoară, cuișoare și anason stelat. Fă din fiecare dimineață un moment de vacanță!

Ingrediente: terci de mei, nuci 15,7 %, mere uscate, lapte praf degresat, ciocolată cu caramel (unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, zahăr cu lapte, smântână praf, lapte praf degresat, zahăr caramelizat, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie, sare); conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolată este 31,9 %, portocală liofilizată, pudră de caramel (lapte degresat, smântână praf, zahăr, unt), scorțișoară măcinată, cuișoare, anason stelat

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă și arahide. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Terciul lui Adam Ondra

44,30 Lei
(11,08 Lei /100 g)
Greutate: 400 g

Viața activă necesită multă energie și de aceea ne-am unit forțele cu unul dintre cei mai buni alpinisti din lume și un iubitor al terciului fără gluten, Adam Ondra. O combinație de ciocolată proteică, nuci și fructe, nu numai pentru alpiniști. Nuci pecan crocante, mango, portocale uscate congelate, lapte de nucă de cocos, ciocolată, semințe de cânepă ... o combinație perfectă de arome, fără gluten.

Gustă și musli-ul proteic original al lui Adam Ondra!

* Cum prepari terciul? Umple două treimi dintr-un bol cu terci, adaugă apă caldă sau, și mai bine, lapte, amestecă și așteaptă puțin. Dacă ți se pare prea gros, completează cu lichid, dacă este prea subțire, adaugă terci… Fiecare după gustul său! :)

Membrii Clubului Mixit au avut ocazia deja să încerce terciul.

Adam Ondra este un alpinist ceh care, de la vârsta de doisprezece ani, a devenit unul dintre cei mai buni alpinisti din lume. L-am intervievat pe blog.

Ingrediente: orez 32%, ciocolată proteică (ciocolată neagră 67% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), concentrat de proteine ​​din zer - CFM instant 33%; lapte praf de cocos (lapte de cocos proaspăt (87%), maltodextrină, cazeinăt de sodiu), făină de cocos, nuci, mango uscat, fibră din rădăcină de cicoare, semințe de cânepă decojite, portocală liofilizată

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă și arahide. Poate conține părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Terciul iubirii cu fructe

32,20 Lei
(14,00 Lei /100 g)
Greutate: 230 g

Căpșuni, zmeură și mure, toate s-au îndrăgostit de terciul de mei! Le-am îndulcit experiența cu ciocolată roz Ruby si așchii de ciocolată albă. Efectul romantic este îmbogățit cu felii de migdale. Delicios cu lapte dar și cu apă, fără greșeală, fără gluten!

Ingrediente: terci de mei fără lapte 42 % (mei), felii de migdale 15 %, lapte praf integral 13 %, pudră de fructe liofilizate 11,5 % (capșuni, zmeură și mure), ciocolată Ruby 10 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, regulator de aciditate: acid citric, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată în ciocolată 41,8 %), așchii de ciocolată albă 8,5 % (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia), aromă naturală de vanilie)

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă și arahide.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Bobițe în orez

42,30 Lei
(7,69 Lei /100 g)
Greutate: 550 g

Terci de orez fără gluten cu iaurt și bobițe de fructe .. pe scurt peste 50 g de amestec se toarnă 100 ml apă fierbinte și așa se naște bucuria!

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

* Cum prepari terciul? Umple două treimi dintr-un bol cu terci, adaugă apă caldă sau, și mai bine, lapte, amestecă și așteaptă puțin. Dacă ți se pare prea subțire, adaugă terci, dacă este prea gros, completează cu lichid… Fiecare după gustul său! :)

Ingrediente: terci de orez instant 91% (terci de orez 64%, zahăr, iaurt praf 5%, lapte praf semidegresat, sare), pudră de fructe liofilizate 6% (zmeură, căpșuni, coacăze negre, mure și banane), amestec de fructe liofilizate 3% (zmeură, căpșuni, coacăze negre și mure)

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, arahide și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Terci cu cocos și ciocolată albă

28,10 Lei
(11,24 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Iată terciul nostru de cocos! Parfumat, delicios, pur și simplu fără greșelă! O bucurie pentru toți iubitorii cocosului. :-) Noul nostru terci e ca un norișor de cocos care te va duce in cer unde prognoza meteo raportează nămeți din cocos ras si așchii de ciocolată albă. Experiența delicioasă de cocos este îmbogățită cu felii de migdale si o bază fină de orez.

SFAT: Dorești să creezi propriul terci de cocos? Începe să amesteci :-)

Ingrediente: orez 32,7 %, felii de migdale 15 %, cocos ras 14 %, așchii de ciocolată albă 12 % (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), chipsuri de orez 10 %, lapte praf integral 8,8 %, pudră din lapte de cocos 7,5 %,(pudră din lapte proaspăt de cocos (87 %), maltodextrină, cazeinat de sodiu)

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Smoothie Bowl Terci cu afine

52,40 Lei
(13,79 Lei /100 g)
Greutate: 380 g

49% din conținutul tubului sunt fructe! Fiecare bol de smoothie e o sărbătoare colorată a fructelor. Iubitorii de afine vor dori cu siguranță să încerce acest terci sănătos  - fără zahăr adăugat, fără lactoză și fără gluten, în plus conține și fibre. Afine liofilizate, banane, făină de cocos, și curmale pentru o îndulcire fină. Am adăugat fulgi de ovăz fără gluten, făină integrală de ovăz fără gluten și minunăția a fost gata.


Cum să preparați? Doar adăugați 80 ml apă călduță sau lapte călduț la 50 g de mix. Decorați cu fructe proaspete după gust.

Cca. 8 porții la pachet.

Ingrediente: fulgi de ovăz 44,4 % fără gluten, afine liofilizate 15%, curmale 11,6%, banane liofilizate 11,5%, făină de nucă de cocos 11,5%, făină integrală de ovăz fără gluten 6%.

Poate conține urme de gluten, urme de fructe cu coajă lemnoasă, alune, lapte, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-12,40 Lei

Setul lui Adam Ondra

133,30 Lei
145,70 Lei
(12,12 Lei /100 g)
Greutate: 1100 g

Ediție limitată cu lingură aurie gratis! În Japonia, la Olimpiadă, Adam a ocupat locul 6, dar pentru noi e în continuare de aur. :-) Suntem mândri că este unul din cei mai buni cațărători din lume. Adam Ondra, încă din 2018 a dezvoltat produse alături de Mixit. Acum vă propune un set special de bunătăți. Încearcă 3 produse de la Adam, într-un set avantajos. Terci de legume fără zahăr adăugat, fără gluten și cu o porție zdravană de proteine, un bestseller - terci cu ciocolată și nuci pecan și musli proteic cu ciocolată. La dorința lui Adam, toate sunt fără gluten. :-)

SFAT: Produsele se pot cumpăra și separat - Terci cu legume, Terciul lui Adam Ondra, Musli de proteine cu ciocolată, rețeta lui Adam Ondra

Ingrediente: 1x Musli de proteine cu ciocolată, rețeta lui Adam Ondra (450 g), 1x Terciul lui Adam Ondra (400 g), 1x Terci cu legume (250 g), 1x Lingură aurie Mixit

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Terci cu legume

36,20 Lei
(14,48 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Primul terci de legume de la Mixit! A fi primul este ceva caracteristic pentru Adam Ondra. Fiind primul ce a escaladat cei mai dificili pereți de cățărare din lume , creează acum primul amestec de legume Mixit, pe care îl pregătim împreună până la ultimul detaliu, de mai bine de un an. Misiunea a fost clară: aceea de crea un piure de legume consistent cu conținut minim de zahăr, o porție zdravănă de proteine și, în același timp, fără a utiliza proteine din lapte și fără lactoză. Iată cu ce super ingrediente am lucrat: quinoa, năut, semințe de dovleac, drojdie uscată, roșii, ardei liofilizați roșii și verzi, leurdă și chimen. Am creat un terci unic, care îți va îmbogăți dieta și, în același timp, te va încuraja să experimentezi - ce ar fi să adaugi ingredientele tale preferate cum ar fi cuburi de brânză, tofu sau alte legume? :-)

Ingrediente: quinoa expandată 34,5 %, semințe de dovleac 26 %, năut zdrobit 24,4 % (năut 85 %, porumb), drojdie uscată inactivă 7 %, pudră de roșii 4,6 %, ardei roșu liofilizat 1,2 %, fulgi de ardei roșu 0,7 % (ardei roșu 50 %, ardei verde 50 %), sare de Himalaya, cumin, leurdă, usturoi uscat granulat, dioxid de sulf (prezent natural)

Poate conține urme de gluten, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, țelină, muștar, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Produs temporar indisponibil
0 Coș sus