Sărbătoriți cu noi săptămâna căpșunilor! Bestselleruri cu reducere 10 %

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Te întrebi cine se află în spatele acestui proiect neobișnuit?

Suntem doi tineri, Tomas și Martin, foști colegi la Universitatea de Științe Economie din Praga. La scurt timp după absolvire, am venit cu ideea creării unui proiect unic pe piața din Cehia și care dorea să aducă beneficii adevărate clienților săi. În prezent, există multe proiectele promițătoare, cu oameni entuziaști în prim-plan și oportunități solide pentru a reuși, cu investitori care vor deveni acționari în afacerea emergentă. Am refuzat. Dorim să construim noi singuri o afacere de la zero, în ritmul nostru. De aceea, finanțarea se realizează din surse proprii sau familiale. De la lansare, în 2010, până în prezent, suntem implicați personal în aproape toate activitățile din companie, tocmai pentru a ne asigura de satisfacția clienților noștri.

Martin & Tomáš

Încă de la început, am depus tot efortul să construim o relație prietenoasă cu clienții, oferindu-le mai mult decât simpla achiziție online. În afară de ingredientele gustoase și de calitate, a căror selecție a durat aproape un an, dorim să furnizăm și o experiență plăcută. Ne străduim ca vizitatorul site-ului nostru web să se bucure de crearea propriului amestec, așteptând cu nerăbdare comanda lui, să fie interesat de ambalajele noastre și, mai ales, să deguste produsele și să revină. Între timp, studiem cu atenție orice detaliu ce ar mai putea fi îmbunătățit pentru a ne satisface clienții. Mixit se bazează pe dorințele voastre, așa că nu ezitați să ne spuneți sau să evidențiați orice nemulțumire sau lipsă, dorim să avem șansa de a o corecta.

Vino să traiești cu noi povestea Mixit

2010

2004 - 2009

Urmăm studii economice la o universitate din Spania, între timp Tomas lucrează în publicitate, iar Martin studiază și la Universitate, în Cehia.

Aprilie 2009

Ne-am înțeles. Îi dăm drumul!

Primăvară 2009 – Primăvară 2010

Punem presiune pe grafician și programator, în weekend-uri zugrăvim punctul de lucru și alegem furnizorii. Stăm așezați în holul de la Universitate, concepem texte și gustăm mostre de la producători.

Aprilie 2010

Încă nu suntem mulțumiți de denumire, lipsește prospețimea, universalitatea, posibilitatea de a ieși peste granițe… Într-un moment petrecut cu prietenii, suntem atinși de muză, domeniul este liber și Mixit vede lumina zilei!

23 mai 2010

Începem, suntem tensionați, le scriem prietenilor noștri de pe Facebook. Apar primele comenzi, unele chiar și de la necunoscuți. Euforie! :)

Vară 2010

Ne gândim cum să ne promovăm. Încercăm toate posibilitățile, mergem și la târgurile pentru fermieri și ne dor picioare.

Septembrie 2010

Ni se alătură Emil, primul nostru colaborator, care a rămas cu noi până acum. A doua zi a scăpat afine pe jos, dar a mai primit o șansă. Mixit te iubește, Emil!

Octombrie 2010

Așteptări mari și o lansare pe masură – avem prima campanie la radio, așteptăm milioane de comenzi. Avem pielea ca de găină.

Octombrie 2010

Apare fanul nostru de pe Facebook cu numărul 1000. Bine ai venit!

Noiembrie 2010

Ne mutăm într-un punct de lucru mai mare. Inițial, studio-ul nostru din Praga 2 a fost aprobat de Biroul de Inspecție Alimentară, dar Administratoarei nu i-au plăcut paleții de pe scară. De la 25 de mp ne-am extins la 100!

Decembrie 2010

Deja suntem mai mulți. Crăciunul, cu toate comenzile sale, ne-a cam zăpăcit.

2011

Primăvară 2011

Prindem gustul PR-ului în presa scrisă și apărem și la TV. Altfel nu are cum să meargă. Câteva minute de glorie, un pic de cultură tabloidă…

Mai 2011

Serbăm prima aniversare și aproape nu facem față la pregătirea comenzilor.

Iulie 2011

Primim o invitație din Brno să venim la filmarea unei emisiuni în care diverse startup-uri își caută investitori. Cam emoționați, mergem să-i cunoaștem.

Noiembrie 2011

Premiile internetului cehesc – nominalizare și apoi locul 3 la categoria Inspirația Anului. La decernare n-am ajuns, invitațiile erau în Spam, de aceea am festivitatea pe Twitter.

Crăciun 2011

Crăciun 2011

Crăciunul cu numărul 2, nebunie totală.

2012

Primăvară 2012

Iar suntem prea înghesuiți. Vrem să ieșim din întunericul subsolului înapoi la lumină și să părăsim centrul aglomerat. Într-o fostă presă de monede a statului pot intra chiar și camioane și ne este foarte bine! Echipa crește

Aprilie 2012

Vrem să fim mai aproape de clienții noștri, așa că începem să construim o rețea cu puncte de livrare și de vânzare.

Iulie 2012

La TV se transmite o emisiune cu noi. Site-ul aproape nu face față. Sărbătorim, nervozitatea scade, suntem mai liniștiți.

August 2012

Valul stârnit dupa emisiune este uriaș. Comenzile au explodat, reacțiile spectatorilor sunt incredibile. Ca întotdeauna, ne străduim să facem față :).

Octombrie 2012

Începem cu săculețe, fructe crocante, mergem pe valul pornit odată cu transmiterea emisiunii menționate.

Noiembrie 2012

Berta cea grasă este noul membru al echipei (este un stivuitor cu ridicare). Ne ajută la înălțime.

Decembrie 2012

Numărul comenzilor de Crăciun îl depășeste de mai multe ori pe cel din anii trecuți. Încercăm un flux cu două schimburi, dar chiar dacă lucrăm de dimineață până noaptea, aproape nu facem față.

2013

Primăvară 2013

În cele din urmă lansăm pe piață batoanele Mixitka și ciocolățile noastre. Deja suntem peste 30 la număr.

Mai 2013

Am cumpărat primul nostru automobil. Până acum nu am avut nevoie, totul ne era livrat. De acum livrăm și noi altora.

Decembrie 2013

Un an și jumatate de muncă, o gramadă de idei și versiuni și noul site este gata! Programatorul Kuba și graficianul Lukas merită laude :).

2014

Ianuarie 2014

Deja de câteva luni ne întâlnim cu patiseri tradiționali să inventăm noii noștri biscuiți. Primele bucăți văd lumina zilei!

Februarie 2014

Niciodată nu sunt prea multe spoturi publicitare, și pentru că ne place să ne jucăm, am încercat să vă livrăm un bol plin cu cereale, în 30 de secunde.

Noiembrie 2014

Înainte de Sărbători a sosit mult așteptata linie de producție. Spor la treabă! :)

2015

Aprilie 2015

Cehia, Slovacia, Polonia. Ce urmează? Intâlnim o familie simpatică ceho-canadiană și e clar, lansăm Mixit în Canada! :)

2016

Ianuarie 2016

Din nou sărbătorim! Pe Facebook sunt deja          100 000 de fani Mixit! Mulțumim!

Martie 2016

Câștigam titlul EY start-up-ul anului 2015! Suntem recunoscători clienților noștri pentru încrederea de care ne bucurăm în al șaselea an de la lansare. Fără ei n-am câștiga nici un premiu și nici nu ne-am simți de parcă am fi tot la început :).

Martie 2016

O altă cifră rotundă. 10 000 de fani pe Instagram!

Martie 2016

Ne  frământă problema uleiului de palmier. Am decis să scăpăm de el complet. Mixit produce de acum fără ulei de palmier.

August 2016

În urma sugestiilor voastre vă oferim cutia Eco ușor reciclabilă!

Octombrie 2016

Modelul tradițional cehesc de pictură pe ceramică ne place atât de mult, încât îi dedicăm toată colecția de Crăciun 2016.

2017

Februarie 2017

Până și legumele devin crocante! Primul amestec sărat de la Mixit e crocant, fără adaos de ulei. Soluția este să uscăm la temperatură joasă și ne place foarte mult.

Octombrie 2017

Fanii Mixit de pe Instagram ar umple un stadion! Sunt 30 000. Mulțumim!

2018

Martie 2018

Mixit sărbătorește! Am obținut premiul întâi în competiția Magazinul Online al Anului. Vrem să mulțumim fanilor noștri și clienților datorită cărora putem îmbunătăți constant ceea ce iubim și amestecăm.

Martie 2018

Facem amestecuri din plin! Cu ajutorul personalului dar și al mașinilor. Mai nou ne ajută o mașinărie atât de mare că merită propria hală.

Martie 2018

Am ajuns să fim 150 000 pe Facebook! Mulțumim pentru fiecare like :).

Mai 2018

De 8 ani amestecăm și tot de 8 ani ne place tare mult. Sărbătorim aniversarea numărul 8!

Mai 2018

Vă invităm la un drink! Apare Mixit în formă lichidă. Nu ne zgârcim nici la fructe, nici la proteine.

Mai 2018

Urăm bun venit primilor membri ai Clubului Mixit, celui mai bun și crocant club din lume!

Octombrie 2018

Serbăm o nouă categorie de creme de nuci! Mixitella e plină de nuci și se potrivește perfect la micul dejun, pentru prăjituri sau doar așa, pe linguriță.

Octombrie 2018

De data asta cu sare! Nuci la cuptor cu miere și ardei iute!

Noiembrie 2018

Cu cât mai mult cumpărați, cu atât mai mult economisiți! Lansăm noul nostru program de loialitate pentru toți fanii Mixit :).

Decembrie 2018

Împlinim dorințele clienților noștri și prezentăm 3 feluri de calendar de Advent! La noi există variante pentru toate gusturile :).

Decembrie 2018

O familie fericită în propriul cămin :). Aceasta este tema noastră pentru Crăciun în 2018!

2019

Martie 2019

Am reușit să obținem certificatul HACCP! Este standardul internațional de management al calității alimentelor. Calitatea ingredientelor și a produsului este esențială pentru noi. Acum apare negru pe alb!

Iunie 2019

Oferim amestecurile noastre cele mai populare și în cutia Eco pentru cei care deja n-au unde să pună cutiile noastre sau preferă ambalajele din materiale reciclate. Ne-a surprins succesul în vânzări al cutiei Eco față de cutiile noastre clasice.

Vară 2019

Ne-a vizitat câștigatoarea competiției MasterChef Cehia, Kristina Nemeckova, și a inventat pentru membrii clubului nostru amestecul ei original numit     Upgrade Mix. A fost atât de bun, că din toamnă l-am oferit tutoror :).

Noiembrie 2019

Înante de Crăciun ne-ați ajutat cu fapte bune, adăugând contribuții la amestecuri de cereale și astfel am adunat fonduri pentru 7 ONG-uri. Bine că avem pe stoc o cantitate infinită de fapte bune :).

Decembrie 2019

Prima noastră reclamă la TV! Pe 1 decembrie, duminică, a apărut povestea de Crăciun Mixit la TV. Noi din păcate nu am văzut-o fiind ocupați cu ambalarea cadourilor de Sfîntul Nicolae, dar se pare că a fost un succes, cel puțin așa am auzit..

2020

Martie 2020

Criza covid a fost deosebit de dificilă pentru noi toți, dar cel mai greu a fost pentru cadrele medicale. De aceea, împreună cu clienții noștri, oferim #energiepentrumedici, asistentele medicale și tuturor cadrelor medicale din spitale, care sunt eroii acestor vremuri.


Mai 2020

SĂRBĂTORIM 10 ANI!!! 10 ani din această poveste crocantă-:). Suntem recunoscători tuturor clienților noștri.

Vară 2020

Unii spun despre anul 2020 că ar fi anul covid, noi îl numim anul caramelului sărat. Pe lângă musli, am adăugat caramel în Mixitella, pe migdale și în Mixitka. toate aceste produse au fost bestselleruri. Anul acesta a fost nevoie să mâncăm și ceva sărat.;)

Noiembrie 2020

Este anul în care, împreună cu voi am început să mixăm fapte bune. În această perioadă ați contribuit la 20 de proiecte și am împărțit astfel peste 55 000 de euro. Sunteți excepționali!


Decembrie 2020

Încheiem anul cu bine și, după o perioadă de pregătiri, NE LANSĂM ÎN ROMÂNIA!!! Sărbători fericite, multă sănătate și un an nou bun tuturor românilor! 

Decembrie 2020

Anul 2020 l-am încheiat cu bucurie. Puiul Mixit, emblema noastră, v-a urat La Mulți Ani cu sănătate pe ritm de rap și vă așteaptă cu drag și la anul.2021

Aprilie 2021

Spuneți brânză, zboară puiul Mixit și vă aduce în cioc noutăți crocante! Nu a fost o păcăleală de 1 aprilie sau un joc de cuvinte, la Mixit chiar a sosit brânza crocantă!


Mai 2021

Mixit aniversează 11 ani și Puiul Mixit este alături de noi, desigur! 


Iunie 2021

Mixit a căutat toată primăvara un design pentru cea de-a 11-a aniversare și de data i-a pus în prim plan pe cei care contează: fiecare client în parte.Câștigătoarea concursului de design a fost Miša M.,  iar cutia creată de ea va fi disponibilă pentru orice mix.


Octombrie 2021

Primul tubaus cu un amestec înspăimântător de bun

Noiembrie 2021

Cel mai mare calendar de advent Mixit este perfecționat în fiecare aspect. :-) 26 de ferestre și 27 de bunătății, aproape 3 kilograme și jumătate de metru lungime...

Ce se scrie despre noi

Mixit în media

Întrebări (FAQ)

Termeni generali

 • Mixit s.r.o.
 • Sediu: Praha 4, Braník, U Dubu 53
 • Cod poștal 147 00, Republica Cehă
 • Punct de lucru: Praha 4, Ohradní 65
 • Cod poștal 140 00, Republica Cehă
 • CUI: 24836451
 • CIF: CZ24836451

 • Contact: info@mixit.ro
 • +40 312 294 682

 • Nr. de cont:
 • RO61 BACX 0000 0021 2489 8000
 • UniCredit Bank
0 Coș sus