Cumpără oricare 6 produse și ai LIVRAREA GRATUITĂ!

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Se potrivește filtrului selectat:

Se potrivește parțial filtrului selectat:

Nu se potrivește filtrului selectat:

Default image

Ciocolată 'Machocolată'

Preț: 48,30 Lei
(19,32 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Ceaiul verde Matcha se înțelege cu tot felul de bunătăți, cum ar fi de exemplu ciocolata albă catifelată Velvet și fisticul în ciocolată neagră Excellence Cacao Barry 55%. Combinația este absolut excelentă!


Ingrediente: ciocolată neagră 63% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), ciocolată albă 29% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie),fistic decojit 7%, ceai verde zdrobit (ceai Matcha) 1%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 55%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 33,1%.

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, țelină, muștar, arahide, susan, dioxid de sulf și lupine.

Mai multe informații Mai puține informații

Produs temporar indisponibil
Default image

Ciocolată 'Zmeurica'

Preț: 48,00 Lei
(19,20 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Am pus diverse produse cu ciocolată la păstrare :( Vor reapărea cu vremea mai rece. Calitatea comenzii livrate e pe primul loc! Gustul suculent al zmeurei nu este singurul lucru care te va surprinde după prima mușcătură. Gustul lor ușor acru se potrivește de minune cu ciocolata albă, fină, iar culoarea roșie strălucitoare este doar creația naturii, nu căuta coloranți și conservanți între ingrediente. În combinație cu ciocolată neagră Callebaut, formează un gust complex, perfect, de care îți vei aminti negreșit!

Gustul lunilor însorite de vară ți se va revărsa în suflet.


Ingrediente: ciocolată albă 57% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 38% (masă de cacao, zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie) , zmeură liofilizată 4%, căpșuni liofilizate. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 33,1%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 70%

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, ouă, țelină, muștar, arahide, susan, dioxid de sulf și lupine.

Mai multe informații Mai puține informații

Produs temporar indisponibil
Default image

Mini ciocolată - Caramel sărat și alune de pădure

Preț: 16,00 Lei
(32,00 Lei /100 g)
Greutate: 50 g

Noutate cu gustul anului! :-) Te invităm în universul de caramel sărat și alune de pădure. Armonia gustului de ciocolată cu caramel sărat și alune de pădure crocante este o adevarată răsplată după o zi grea sau un cadou care îți va transforma ziua într-un festin dulce. :-)

Ingrediente: ciocolată albă cu caramel 83,3 % (unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, lapte cu zahăr, zer praf, lapte praf degresat, zahăr caramelizat 2 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, sare de masă), alune de pădure prăjite 16,7 %, sare de masă, Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 31,9 %

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, țelină, muștar, arahide, susan, dioxid de sulf și lupine.

Mai multe informații Mai puține informații

Produs temporar indisponibil
0 Coș sus