Sărbătoriți cu noi săptămâna căpșunilor! Bestselleruri cu reducere 10 %

Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Se potrivește filtrului selectat:

Se potrivește parțial filtrului selectat:

Nu se potrivește filtrului selectat:

Default image

MIX de covrigei în ciocolată

32,20 Lei
(12,88 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Pentru covrigeii noștri bine copți, am ales o baie de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă cu caramel sărat. Dacă nu știi ce covrigel ți-ar plăcea mai mult, amestecul acesta este soluția ideală! Fără îndulcitori, arome artificiale, fără ulei de palmier.

Ingrediente: covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), ciocolată albă cu caramel 21,7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine; masă de cacao, sare de masă 0,5 %, ciocolată neagră 21,7 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie, lapte praf), ciocolată cu lapte 21,7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere, sare de masă 0,3 %; Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 % și în ciocolata cu lapte de min. 30 %

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Covrigei Mixit - Caramel sărat

36,20 Lei
(14,48 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată albă însoțită de caramel sărat. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii. După prima înghițitură vei înțelege și nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Din nou fără ulei de palmier și fără arome artificiale.

Ingrediente: ciocolată albă cu caramel 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine, masă de cacao, sare de masă), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu, drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Covrigei Mixit - Ciocolată cu lapte

28,10 Lei
(11,24 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată cu lapte. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii. După prima înghițitură vei înțelege și nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Din nou fără ulei de palmier și fără arome artificiale.

Ingrediente: ciocolată cu lapte 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu, drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %.

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-3,62 Lei

Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni

32,58 Lei
36,20 Lei
(13,03 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Săptămâna căpșunilor: reducere 10 %, doar până duminică 30.1., 23:59

Ne-am îndrăgostit de ciocolata albă cu iaurt în combinație cu pudra de căpșuni liofilizate. Adorăm și covrigeii bine copți. Alătură-te nouă și îndrăgostește-te de unirea celor două bunătăți! Armonia căpșunilor cu iaurt și ciocolată îți va aminti de înghețata de căpșuni și covrigelul crocant e ca și cum ai mușca dintr-un cornet. :-)

Ingrediente: ciocolată albă cu aromă de iaurt 63 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric; emulgator: lecitine; extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), covrigei sărați 32 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), pudră de căpșuni liofilizate 5 %

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, soia, și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixit Pretzels - Crăciun Spice

34,20 Lei
(13,68 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Ediție limitată de Crăciun, covrigei parcă rupți dintr-o căsuță de turtă dulce. :-)  cu un gust fabulos. Sub stratul bogat de ciocolată cu lapte și condimente de turtă dulce cu un parfum amețitor se află un covrig ușor sărat, copt pâna la rumenire. Doar îndepărtați capacul și lăsați-vă cuprinși de aroma Crăciunului, un amestec de scorțișoară, nucșoară, coriandru, ghimbir, fenicul, cuișoare, condimente, anason stelat, piper negru și cardamom.

Ingrediente: ciocolată cu lapte 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract de malț de orz, agent de creștere: bicarbonat de sodiu), condimente pentru turtă dulce 2 % (scorțișoară, nucșoară, coriandru, ghimbir, fenicul, cuișoare, piper, condimente, anason, anason stelat, piper negru, cardamom). Ciocolată cu lapte cu un conținut de substanță uscată de cacao de cel puțin 30 %.

Poate conține urme de nuci, ouă, arahide, soia și susan.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciocolată 'Machocolată'

60,50 Lei
(24,20 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Ceaiul verde Matcha se înțelege cu tot felul de bunătăți, cum ar fi de exemplu ciocolata albă catifelată Velvet și fisticul în ciocolată neagră Excellence Cacao Barry 55%. Combinația este absolut excelentă!


Ingrediente: ciocolată neagră 63% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), ciocolată albă 29% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie),fistic decojit 7%, ceai verde zdrobit (ceai Matcha) 1%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 55%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 33,1%.

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, țelină, muștar, arahide, susan, dioxid de sulf și lupine.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mini ciocolată - Caramel sărat și alune de pădure

20,00 Lei
(40,00 Lei /100 g)
Greutate: 50 g

Noutate cu gustul anului! :-) Te invităm în universul de caramel sărat și alune de pădure. Armonia gustului de ciocolată cu caramel sărat și alune de pădure crocante este o adevarată răsplată după o zi grea sau un cadou care îți va transforma ziua într-un festin dulce. :-)

Ingrediente: ciocolată albă cu caramel 83,3 % (unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, lapte cu zahăr, zer praf, lapte praf degresat, zahăr caramelizat 2 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, sare de masă), alune de pădure prăjite 16,7 %, sare de masă, Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 31,9 %

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, ouă, țelină, muștar, arahide, susan, dioxid de sulf și lupine.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Ciocolată 'Zmeurica'

60,50 Lei
(24,20 Lei /100 g)
Greutate: 250 g

Gustul suculent al zmeurei nu este singurul lucru care te va surprinde după prima mușcătură. Gustul lor ușor acru se potrivește de minune cu ciocolata albă, fină, iar culoarea roșie strălucitoare este doar creația naturii, nu căuta coloranți și conservanți între ingrediente. În combinație cu ciocolată neagră Callebaut, formează un gust complex, perfect, de care îți vei aminti negreșit!

Gustul lunilor însorite de vară ți se va revărsa în suflet.


Ingrediente: ciocolată albă 57% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 38% (masă de cacao, zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie) , zmeură liofilizată 4%, căpșuni liofilizate. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 33,1%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 70%

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă, ouă, țelină, muștar, arahide, susan, dioxid de sulf și lupine.

Mai multe informații Mai puține informații

0 Coș sus