Nu poți crea mixul preferat destul de repede? Ceva nu funcționează? Încearcă Mixit de exemplu în browser-ul Edge, și noi, între timp, reparăm eroarea. Ne cerem scuze!

Se potrivește filtrului selectat:

Se potrivește parțial filtrului selectat:

Nu se potrivește filtrului selectat:

Default image

-5,00 Lei

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Mix (9 buc.)

Preț: 37,70 Lei
înainte: 42,70 Lei
(9,35 Lei /100 g)
Greutate: 403 g

8 + 1 gratis. 9 feluri de Mixitka amestecate într-un pachet ca să aleagă și cei îndeciși. Gustă bestseller-urile noastre precum mere cu scorțișoară, ciocolată cu proteine, cafea, cireșe, brownie sau caramel sărat! :-)

Ingrediente: Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Mere + Scorțișoară (44 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Arahide + Proteine (46 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Alune de pădure (46 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cafea + Caju (44 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Proteine + Cacao (46 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Prune + ciocolată (46 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Brownie (43 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (43 g), Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cireșe + Migdale (45 g)

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-8,20 Lei

Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată (8 buc.)

Preț: 51,80 Lei
înainte: 60,00 Lei
(10,79 Lei /100 g)
Greutate: 480 g

7 + 1 gratis! Am decis sa facem o mixitka plină de ciocolată. Baton de ovăz copt fără gluten cu 12 % de bucăți de ciocolată delicioasă. O rețetă bogată completată cu unt de shea, quinoa, cacao de calitate, îndulcit cu sirop de agave.

Ingrediente: 8x Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată: fulgi de ovăz fără gluten 42 %, sirop de agave, grăsime vegetală (ulei vegetal (de floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), ciocolată cu lapte (bucăți) 12 %, (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, pudră de vanilie naturală), quinoa expandată, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 2,3 %, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare de masă, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 39 %.

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă, muștar, țelină, susan și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Curmale + Smochine (8 buc.)

Preț: 44,50 Lei
(9,27 Lei /100 g)
Greutate: 480 g

7 + 1 gratuit! O rețetă îmbunătățită fără gluten și cu ciocolată amaruie. O adevărată armonie!  Batonului copt din fulgi de ovăz i se adaugă gustul acrișor al coacăzelor negre și aspectul amărui al ciocolatei negre. Un deliciu care te va hrăni bine, indiferent dacă urci pe munte sau lucrezi la birou.

Ingrediente: Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Curmale + Smochine: făină de ovăz fără gluten 34%, sirop de trestie de zahăr invertit parțial, grăsime vegetală (ulei vegetal (floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), curmale tocate 10% (curmale 95%, făină de orez 5%) , smochine tocate 4% (smochine 97%, făină de orez 3%), lapte praf degresat, lapte integral condensat și îndulcit (lapte, zahăr, lactoză), zahăr din trestie cu melasă.

Poate conține ureme de fructe cu coajă lemnoasă, soia, arahide, susan, muștar și țelină.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-8,20 Lei

Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - caju + lămâie (8 buc.)

Preț: 51,20 Lei
înainte: 59,40 Lei
(10,67 Lei /100 g)
Greutate: 480 g

7 + 1 gratis! Am scos din cuptor noua mixitka! De data aceasta am combinat fulgi de ovăz cu caju si lămâie. Revigorantă datorită uleiului de lămâie și în același timp un snack hrănitor. Am îmbogățit rețeta cu quinoa și am îndulcit-o cu sirop de agave. Poftă bună!

Ingrediente: 8x Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - caju + lămâie: fulgi de ovăz fără gluten 46 %, sirop de agave, grăsime vegetală (ulei vegetal, (de floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), nuci caju 9,6 %, quinoa expandată, ulei de lămâie 0,68%, emulgator: lecitină de floarea soarelui; sare de masă

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte, ouă, muștar, țelină, susan, soia și părți de sâmburi și coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka de nuci - migdale și caju (8 buc.)

Preț: 41,70 Lei
(13,03 Lei /100 g)
Greutate: 320 g7 + 1 gratuit! Ne am străduit să aflăm câte nuci intră într-o Mixitka astfel încât să-și mențină consistența doar prin forța fibrelor și a mierii :-). A rezultat un procent de 71 % nuci! Gustă combinația noastră de migdale, caju, arahide și alune de pădure cu miere. Fiecare baton conține 7,1 % glucide, 15 % de proteine și este o sursă bogată de fibre. O idee perfectă pentru excursii, la  muncă sau la școală :-)

Ingrediente: 8x Mixitka de nuci - migdale și caju: migdale 36 %, fibra din rădăcină de cicoare 25 %, arahide 17,5 %, nuci caju prăjite 16 %, grăsime de cocos 2,5 %, nuci 1,5 %, miere 0,8 %, emulgator: lecitină de floarea soarelui; umectant: glicerină; sare de masă.

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă, lapte, soia și părți de coajă.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Coacăze negre + ciocolată (8 buc.)

Preț: 44,50 Lei
(9,27 Lei /100 g)
Greutate: 480 g

7 + 1 gratuit! O rețetă îmbunătățită fără gluten și cu ciocolată amaruie. O adevărată armonie!  Batonului copt din fulgi de ovăz i se adaugă gustul acrișor al coacăzelor negre și aspectul amărui al ciocolatei negre. Un deliciu care te va hrăni bine, indiferent dacă urci pe munte sau lucrezi la birou.

Ingrediente: Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Coacăze negre + ciocolată (8 buc.): fulgi de ovăz fără gluten 37%, sirop de trestie zahăr invertit parțial, grăsime vegetală (ulei vegetal (floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), coacăze negre liofilizate 7%, bucăți de ciocolată neagră 4,6% (masă de cacao, zahăr, emulgator: lecitină de soia, vanilie naturală), lapte praf degresat, lapte integral condensat și îndulcit (lapte, zahăr, lactoză), zahăr din trestie cu melasă, pulbere de lămâie. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 51%.

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, ouă, arahide, susan, muștar și țelină.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (9 buc.)

Preț: 43,60 Lei
(11,27 Lei /100 g)
Greutate: 387 g

Acum 8 + 1 gratuit. Iată un baton Mixitka plin de proteine și cu gust de caramel sărat. Este o rețetă fără gluten pe care am dezvoltat-o pentru toți cei care caută o porție zdravănă de proteine - 15 g în fiecare baton. Componenta proteică conține un concentrat calitativ de proteine din zer procesat prin metoda CFM și cazeina micelară, care eliberează proteinele în organism mai lent și produce sațietate organismului pentru o perioadă mai lungă de timp.

TIP: Încearcă o bunătate cu gust de caramel sărat, într-un mod avantajos.

Gustul caramelului sărat este completat cu migdale mărunțite, unt de arahide, și zahăr de cocos. Fiecare Mixitka îți va furniza o porție importantă de fibre, din două surse. Este perfect pentru ca gustare, după sport, în fiecare rucsac de excursii și de muncă. :-)


Ingrediente: Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (8 buc.): fibră solubilă de porumb 35.5 % (de porumb 85 %, de cicoare 15 %), cazeină micelară 18,7%, pudră de caramel 14 % (lapte degresat, zer, zahăr, unt), concentrat de proteine ​​din zer CFM 12,1%, migdale 4.2 %, unt de arahide 5 %, unt clarificat 4 %, zahăr de cocos, glicerol, sare de Himalaya 0.5%

Poate conține urme de gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Brownie (9 buc.)

Preț: 43,60 Lei
(11,27 Lei /100 g)
Greutate: 387 g

Acum 8 + 1 gratuit. Iată o Mixitka plină de proteine și gustul tartei de ciololată ”Brownie”. Rețetă fără gluten pe care am dezvoltat-o pentru toți cei care caută o porție zdravănă de proteine - 14 g în fiecare baton. Componenta proteică conține un concentrat calitativ de proteine din zer procesat prin metoda CFM și cazeina micelară, care eliberează proteinele în organism mai lent și satură organismul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Gustul caracteristic este decorat de boabele de cacao, zahărul de cocos și untul de arahide. Fiecare Mixitka îți va furniza o porție importantă de fibre din două surse. Perfect pentru un snack, după sport, la fiecare rucsac de excursii și de muncă. :-)


Ingrediente: Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Brownie (8 buc.): fibră solubilă (de porumb 79 %, de cicoare 21 %) cazeină micelară 19%, concentrat de proteine ​​din zer CFM 13 %, unt de arahide 8 %, zahăr de cocos 5 %, pudră de cacao 5.9 %, boabe de cacao, unt clarificat 4 %, glicerol, sare de Himalaya

Poate conține urme de gluten, fructe cu coajă lemnoasă și soia.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cocos + Ciocolată (8 buc.)

Preț: 44,50 Lei
(11,13 Lei /100 g)
Greutate: 400 g

Rețetă nouă cu o porție de ciocolată și mai mare! O Mixitka de cocos parfumată, cu multă ciocolată și fără gluten. Bucura-te de aroma de ciocolată la fiecare înghițitură.

Ingrediente: Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cocos + Ciocolată (8 buc.): fulgi de ovăz fără gluten 34%, sirop de trestie de zahăr invertit parțial, grăsime vegetală (ulei vegetal (floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), cocos ras 13,4%, sirop invertit lichid, bucăți de ciocolată neagră 4,2% (masă de cacao, zahăr, emulgator: lecitină de soia, vanilie naturală), lapte integral condensat și îndulcit (lapte, zahăr, lactoză), zahăr din trestie cu melasă

Poate conține urme de ouă, arahide, susan, muștar și țelină.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cafea + Caju (9 buc.)

Preț: 37,90 Lei
(9,57 Lei /100 g)
Greutate: 396 g

8 + 1 gratuit. La Mixitka a apărut varianta cu cafea împreună  cu un pumn plin de caju! Mixitka parfumată trezește organismul cu o porție zdravănă de energie, fără zahăr adăugat. O recomandăm și pentru vegani, celiaci sau cei care evită zaharurile rafinate.

Ingrediente: 8x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cafea + Caju: curmale uscate 64%, nuci caju 34%, cafea măcinată 2%

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, lapte și soia. Poate conține părți de sâmburi.

Mai multe informații Mai puține informații

Default image

-29,00 Lei

Mixitka - MegaMIX (28 buc.)

Preț: 125,90 Lei
înainte: 154,90 Lei
(9,47 Lei /100 g)
Greutate: 1330 g

22 de batoate Mixitka + 6 gratuite. Ți se pare că 8 e puțin? Atunci îți oferim 24 de bucăți! I-am ascultat pe amatorii de batoane Mixitka și am pregătit un pachet mare, la care am adăugat și o reducere tentantă! Degustă bestseller-urile noastre din categoria Mixitka! Vei găsi două din fiecare, să le împarți mai ușor. :-)

Ingrediente: 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Arahide + Proteine (46 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Banană + Cocos (46 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Afine (46 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Brownie (43 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Coacăze negre + Ciocolată (60 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Curmale + Smochine (60 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Mere + Scorțișoară (44 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cafea + Caju(44 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Nucă de cocos + Ciocolată (50 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Alune de pădure (46 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Proteine + Cacao (46 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (43 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Prune + Ciocolată (46 g), 2x Mixitka FĂRĂ GLUTEN - Cireșe + Migdale (45 g)

Mai multe informații Mai puține informații

0 Coș sus