Crăciun cu Mixit

Vezi produsele
Default image

-4,63 Lei

Căpșuni crocante - cutie mare

41,67 Lei
46,30 Lei

Greutate: 100 g

Săptămâna căpșunilor: reducere 10 %, doar până duminică 30.1., 23:59

Un ambalaj nou, mai convenabil -o cantitate de 2 ori mai mare decât în cutia clasică. Căpșunile congelate sunt pur și simplu o delicatesă dulce și, dacă ești deja obosit să alegi între dulciuri și alimente sănătoase, căpșunile sunt compromisul perfect.

Știai că:  Am utilizat aproximativ 1 kg de fructe proaspete pentru a produce 100 g de căpșuni liofilizate!

căpșuni liofilizate

Mai multe informații

Elixirul iubirii

46,30 Lei

Greutate: 580 g

Ediție limitată! Anul acesta, nu numai de Sf. Valentin și de Dragobete, propune o cutie cu o grafică tematică specială și un conținut pe măsură: o bază de musli, completată cu ciocolată naturală roz, Ruby, din boabe de cacao roz, căpșuni și zmeură, ambele sub formă liofilizată, parfumate și crocante, afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni, o creație specială Mixit,  felii de migdale și guarana afrodisiacă!

SFAT: În noua cutie poți amesteca și propriul mix de musli sau terci.

chipsuri de ovăz 36 %, fulgi de orz, fulgi de porumb în ciocolată albă 18 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), ciocolată Ruby (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, regulator de aciditate: acid citric, aromă naturală de vanilie), conținutul de substanță uscată în ciocolată 41,8 %), felii de migdale, afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni 5 % (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, lapte praf), fructe liofilizate (afine 11 %, pudră de căpșuni 4 %), conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %), căpșuni liofilizate, zmeură liofilizată, semințe de guarana macinate 0,3 % (Paullinia cupana)

Mai multe informații

Căpșuni - Cubulețe crocante

25,29 Lei
28,10 Lei

Greutate: 50 g

Săptămâna căpșunilor: reducere 10 %, doar până duminică 30.1., 23:59

O ediție specială pentru Ziua Îndrăgostiților. Cubulețe crocante de căpșuni liofilizate, parfumate, pregătite să te încânte de la prima gustare. Sunt extraordinare ca atare, în iaurt sau amestecat cu muesli.

Căpșuni liofilizate

Mai multe informații

Default image

-5,60 Lei

Elixirul iubirii, ediție de colecție, set de trei

133,30 Lei
138,90 Lei

Greutate: 1740 g

Trei tuburi splendide, toate cu un design spectacular, acum în setul acesta de ediție limitată.  Conținut nemaipomenit: guarana, un afrodiziac natural, fructe crocante roșii, ciocolată roz Ruby, și migdale, care nu vor lăsa pe nimeni cu foame :). În plus puteți savura și afine în ciocolată neagră presărate cu praf de căpșuni.

3x Elixirul iubirii (580 g): chipsuri de ovăz 36 %, fulgi de orz, fulgi de porumb în ciocolată albă 18 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), ciocolată Ruby (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, regulator de aciditate: acid citric, aromă naturală de vanilie), conținutul de substanță uscată în ciocolată 41,8 %), felii de migdale, afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni 5 % (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, lapte praf), fructe liofilizate (afine 11 %, pudră de căpșuni 4 %), conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %), căpșuni liofilizate, zmeură liofilizată, semințe de guarana macinate 0,3 % (Paullinia cupana)

Mai multe informații

Set cadou de degustare MiniMixitella Premium (9 bc)

80,70 Lei

Greutate: 243 g

Setul de cadou MiniMixitella, varianta premium, va încânta și cei mai mari iubitori de dulce. Este extraordinar de fină, o cremă mătăsoasă din delicioasele alune de pădure din Italia. Un set de degustare elegant, în care veți avea posibilitatea de a vă delecta cu crema de alune de pădure cu aromă de fondant, caramel, cu lapte și cacao, dar și o cremă fină de 100% alune de pădure. Pur și simplu o experiență delicioasă.

I.G.P e un metric al sistemului de calitate, care ne asigură despre originea alunelor de pădure. Fiecare alună din Mixitella a fost recoltată cu dragoste pe dealurile pictorești a regiunii Langhe, în inima Pemontului. Potrivit experțiilor și a gurmanziilor de aici provin cele mai bune alune din lume.


3x MiniMixitella Premium - Alune de Pădure din Piemont (27 g), 2x MiniMixitella Premium - Alune de Pădure din Piemont cu fondant (27 g), 2x MiniMixitella Premium - Alune de Pădure din Piemont cu caramel (27 g), 2x MiniMixitella - Alune de pădure din Piemont cu lapte și cacao (27 g)

Mai multe informații

Bol cu inimioare în cutie cadou (fără tub)

79,50 Lei

Greutate: 0 g

Unii nu își pot imagina dimineața fără ceașca preferată, iar alții, ca și noi, fără bolul nostru de muesli. Desigur cu lingura alături! Setul cadou bucură pe toată lumea, trebuie doar să mai alegi și un tub cu muesli sau terci pentru a-l adăuga în coș.

Mixit bol este fabricat din porțelan original din Carlsbad, cu motive de inimioară, lingură metal cu nelipsita păsărică, totul într-o cutie frumoasă

Mai multe informații

Terciul iubirii cu fructe

32,20 Lei

Greutate: 230 g

Căpșuni, zmeură și mure, toate s-au îndrăgostit de terciul de mei! Le-am îndulcit experiența cu ciocolată roz Ruby si așchii de ciocolată albă. Efectul romantic este îmbogățit cu felii de migdale. Delicios cu lapte dar și cu apă, fără greșeală, fără gluten!

terci de mei fără lapte 42 % (mei), felii de migdale 15 %, lapte praf integral 13 %, pudră de fructe liofilizate 11,5 % (capșuni, zmeură și mure), ciocolată Ruby 10 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, regulator de aciditate: acid citric, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată în ciocolată 41,8 %), așchii de ciocolată albă 8,5 % (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia), aromă naturală de vanilie)

Mai multe informații

Prăjitură cu căpșuni și biscuiți cu unt

42,30 Lei

Greutate: 480 g

Descoperiți noi gusturi incredibile cu Mixit. Am fost inspirați de gustul și parfumul prăjiturei fragede de căpșuni, pe care l-am combinat cu căpșuni delicate, fursecuri proaspete cu unt, dar am îmbogățit-o și cu cornflakes în ciocolatâ albă. Fulgii de ovăs și feliile de migdale asigură prospețimea crocantă. Este un amestec, de care cu siguranță vă veți îndrăgosti. E un miracol că am lăsat câteva tuburi și pentru dumneavoastră, sunt atât de bune, că aporoape le-am terminat printre noi.

Fulgi de ovăz 46%, Mini biscuiți cu unt 14,5% (unt bio 21%, făină fină de grâu bio, zahăr din trestie bio, făină de ovăz integrală bio 16%, făină de grâu integrală bio, zer bio pudră, aromă organică de vanilie, nu conține agenți de creștere), fulgi de porumb acoperiți cu ciocolată albă 14% (ciocolată albă 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, pudră de smântână, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (făină de porumb, zahăr, sare, extract de malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de lustruire: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de orez 11,5 %, migdale feliate 10 %, căpșuni liofilizate 4 %..

Mai multe informații

Muesli cu fructe fără gluten

40,30 Lei

Greutate: 420 g

Vă place muesli cu fructe, dar nu doriți să consumați gluten? Ne-am gândit la dumneavoastră și v-am preparat acest amestec. Combinarea fulgilor de porumb cu pernițele umplute cu cicolată vă vor delecta toate simțurile. Savoarea este accentuată de gustul mai acrișor al coacăzelelor liofilizate, vișinelor și zmeurei , dar este echilibrat perfect de căpșunile liofilizate. În loc de nuci am ales felii de migdale.

fulgi de porumb 26% (porumb 99 %, sare), pernițe de cacao 25% (extrudat (făină de porumb, făină de orez, zahăr, praf de cacao cu conținut scăzut de grăsime, lactoza, sare), umplutură de ciocolată 30% (zahăr, grăsimi vegetale (ulei de măsline), praf de zer masă de cacao 5%, praf de cacap cu conținut de grăsime 4,6%, amidon de cartof, lapte praf degresat, emulgator: lecitină de floarea-soarelui; aromă naturală de vanilie)), fulgi de hrișcă 25%, miez de migdale 12%, căpșuni liofilizate 3%, coacăze liofilizate 3%, vișine liofilizate 3%, coacăze roșii liofilizate 2%, zmeură liofilizată 1%

Mai multe informații

Voucher electronic cadou 150 LEI

150,00 Lei

Greutate: 0 g

Vrei să oferi rapid un cadou? Voucherul electronic oferă o combinație nesfârșită de bunătăți de amestecat. Acesta va fi trimis prin e-mail după efectuarea plății prin card sau transfer bancar.

Valabilitatea voucherului este nelimitată.

unu, zero, unu și așa mai departe, totul digital

Mai multe informații

Cană festivă în cutie cadou (fără tub)

79,50 Lei

Greutate: 0 g


O ceașcă cu capacitate mare de 500 ml, dar cu aspect finuț cu motivele iernii, o ediție specială Mixit de sărbătoare, fabricată din porțelanul superb, original Carlsbadului. Alăturată veți găsi lingurița cu motivul puișorului Mixit.

Pentru a intra în posesia acestui set este nevoie să comandați un tub cu mixul gata pregătit sau un tub cu mixul dumneavoastră propriu.Cană Mixit cu motiv festiv, lingură de metal, ambalată într-o cutie frumoasă.

Mai multe informații

Bol festiv în cutie cadou (fără tub)

79,50 Lei

Greutate: 0 g


 

Ediție limitată de Crăciun! Pentru a intra în posesia bolului festiv din porțelan autentic Carlsbad ajunge să alegeți un tub cu amestec gata preparat sau ceea ce amestecați dumneavoastră. În set veți găsi și o lingură cu motivul de puișor.

Bolul nu se vinde separat - alegeți tubul care vă place pentru cutia cadou.Castron Mixit realizat din porțelan Carlsbad autentic în noul design festiv de coajă de pasăre, lingură de metal ambalată într-o cutie frumoasă

Mai multe informații

Geantă Mixit cu motivele iernii

20,00 Lei

Greutate: 0 g

Geanta noastră din pânză de bumbac este împodobită cu elemente de design inspirate de iarnă. Lungimea perfectă a mânerelor vor face transportul zilnic al acestei genți o experiență plăcută. 

Aceasta geantă nu este pusă separat în vânzare, puteți intra în posesia ei, dacă o comandați împreună cu alte bunătăți Mixit.


Geantă cu urechi (100% bumbac)

Mai multe informații

Default image

-16,60 Lei

Set cadou în roz

149,50 Lei
166,10 Lei

Greutate: 950 g

Un set cadou de la Mixit potrivit deopotrivă pentru doamne și domnișoare. Setul cadou conține un bol frumos din porțelan de Karlovy Vary, un Mix pentru mame creat de Kristína Nemčková, cea mai tânără câștigătoare din lume a competiției Masterchef, un mix ce amintește de o cutie cu bomboane de ciocolată. Vei degusta fuziunea dintre căpșuni și zmeură liofilizate, împreună cu migdale delicioase în ciocolată cu lapte, așchii de ciocolată belgiană neagră și o bază crocantă coaptă la cuptor. Și, în cele din urmă, am ambalat o noutate în cutia cadou - covrigei în ciocolată cu iaurt și căpșuni. SFAT de la Kristína: Îmbunătățește-ți mixul cu o mână de covrigei, va spori și mai mult experiența gustativă!

Produsele le poți cumpara și separat: Mix pentru mama, Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni, Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

1x Mix pentru mama (700 g), 1x Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni (250 g), 1x Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

Mai multe informații

Default image

-8,70 Lei

Patru ceaiuri libere Mixitea

101,60 Lei
110,30 Lei

Greutate: 315 g

Ce este Mixitea? Este aromoterapie, o petrecere de ceai, o mângâiere pentru suflet, căldură în burtă. Acest kit va parfuma orice încăpere și va încălzi corpul. Avem patru tuburi Mixitea într-un set de chilipiruri. Așteptați cu nerăbdare ceaiul alb Showman Raspberry White Tea, Mixitea - Boss Rooibos & Cranberry, Mixitea - Topless Apple și Mixitea - Senza Peach Green Tea. Toate ceaiurile Mixitea sunt amestecate cu grijă din ceaiuri, ierburi sau fructe și sunt întotdeauna lipsite de aditivi și îndulcitori artificiali.

1x Mixitea - Apple (110 g), 1x Mixitea - Ceai alb Shou Mei cu zmeură (40 g), 1x Mixitea - Ceai verde Sencha cu piersică (65 g), 1x Mixitea - Rooibos & merișor (100 g)

Mai multe informații

Ouă de cocos Mixit

36,20 Lei

Greutate: 240 g

Albă ca un înger, bună ca un rai! Am îndeplinit dorințele iubitorilor de ouă de cocos și am umplut un tub întreg cu ele! Savurați migdale prăjite în ciocolată albă, acoperite cu nucă de cocos ras. Din nou vă oferim experiența gustului ideal, fără folosirea uleiului de palmier și a aromelor artificiale.

migdale prăjite în ciocolată albă (ciocolată albă 69 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, cocos ras 3 %, maltodextrină, zahăr)

Mai multe informații

Oușoare negre Mixit

44,30 Lei

Greutate: 240 g

Oușoarele negre sunt chiar negre, datorită învelișului de ciocolată neagră. Înauntru găsești fie o migdală prăjită, fie o alună de pădure! Această bunătate va aduce bucurie tuturor iubitorilor gusturilor rafinate și celor ce apreciază nucile noastre în ciocolată. :-). Am colorat ciocolată neagră cu conținut minim de masă de cacao 49 % cu ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie. Bineînțeles, fără ulei de palmier.

ciocolată neagră 76 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie, lapte praf), alune de pădure prăjite 9,5 %, migdale prăjite 9,5 %, amestec de coloraranți naturali )extract din malț de orz, concentrat de sfeclă roșie, concentrat de spirulină), amestec de îngroșare, (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %.

Mai multe informații

Default image

-8,80 Lei

Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată (8 buc.)

54,40 Lei
63,20 Lei

Greutate: 480 g

7 + 1 gratis! Am decis sa facem o mixitka plină de ciocolată. Baton de ovăz copt fără gluten cu 12% de bucățele de ciocolată delicioasă. O rețetă bogată completată cu unt de shea, quinoa, cacao de calitate, îndulcit cu sirop de agave.

8x Mixitka coaptă FĂRĂ GLUTEN - Ciocolată: fulgi de ovăz fără gluten 42 %, sirop de agave, grăsime vegetală (ulei vegetal (de floarea soarelui), unt de shea, apă potabilă, aromă naturală), ciocolată cu lapte (bucăți) 12 %, (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, pudră de vanilie naturală), quinoa expandată, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi 2,3 %, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare de masă, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 39 %.

Mai multe informații

Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Brownie (9 buc.)

46,30 Lei

Greutate: 387 g

Acum 8 + 1 gratuit. Iată o Mixitka plină de proteine și gustul tartei de ciololată ”Brownie”. Rețetă fără gluten pe care am dezvoltat-o pentru toți cei care caută o porție zdravănă de proteine - 14 g în fiecare baton. Componenta proteică conține un concentrat calitativ de proteine din zer procesat prin metoda CFM și cazeina micelară, care eliberează proteinele în organism mai lent și satură organismul pentru o perioadă mai lungă de timp.

Gustul caracteristic este decorat de boabele de cacao, zahărul de cocos și untul de arahide. Fiecare Mixitka îți va furniza o porție importantă de fibre din două surse. Perfect pentru un snack, după sport, la fiecare rucsac de excursii și de muncă. :-)


Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Brownie (8 buc.): fibră solubilă (de porumb 79 %, de cicoare 21 %) cazeină micelară 19%, concentrat de proteine ​​din zer CFM 13 %, unt de arahide 8 %, zahăr de cocos 5 %, pudră de cacao 5.9 %, boabe de cacao, unt clarificat 4 %, glicerol, sare de Himalaya

Mai multe informații

Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (9 buc.)

46,30 Lei

Greutate: 387 g

Acum 8 + 1 gratuit. Iată un baton Mixitka plin de proteine și cu gust de caramel sărat. Este o rețetă fără gluten pe care am dezvoltat-o pentru toți cei care caută o porție zdravănă de proteine - 15 g în fiecare baton. Componenta proteică conține un concentrat calitativ de proteine din zer procesat prin metoda CFM și cazeina micelară, care eliberează proteinele în organism mai lent și produce sațietate organismului pentru o perioadă mai lungă de timp.

TIP: Încearcă o bunătate cu gust de caramel sărat, într-un mod avantajos.

Gustul caramelului sărat este completat cu migdale mărunțite, unt de arahide, și zahăr de cocos. Fiecare Mixitka îți va furniza o porție importantă de fibre, din două surse. Este perfect pentru ca gustare, după sport, în fiecare rucsac de excursii și de muncă. :-)


Mixitka proteică FĂRĂ GLUTEN - Caramel sărat (8 buc.): fibră solubilă de porumb 35.5 % (de porumb 85 %, de cicoare 15 %), cazeină micelară 18,7%, pudră de caramel 14 % (lapte degresat, zer, zahăr, unt), concentrat de proteine ​​din zer CFM 12,1%, migdale 4.2 %, unt de arahide 5 %, unt clarificat 4 %, zahăr de cocos, glicerol, sare de Himalaya 0.5%

Mai multe informații

Mixit Chilli Gem

27,90 Lei

Greutate: 190 g

Chilli Gem Mixit e o pereche ideală pentru brânzeturile noastre crocante! E delicios și la sandvișuri, burgere sau carne la grătar. Magia acestui gem constă in ardei roșu atent selectat și ardei iute (chilli). Am sporit rafinamentul gemului cu un praf de scorțișoară și 100% zeamă de lămâie. Scrie-ne și tu despre experienț ta cu Chilli Gem de la Mixit! :)

zahăr 43,2 %, ardei 41,2 %, 100% zeamă de lămâie 13,7 %, pectină 1,2 %, ardei iute uscat 0,3 %, scorțișoară 0,3 %, sare de masă 0,1 %

Mai multe informații

Mixitea - Rooibos & merișor

36,20 Lei

Greutate: 100 g

Rooibos e boss, șeful tutoror ceaiurilor, chiar dacă nu conține cofeină. Crește doar într-o zonă restrânsă din Cape Province, Republica Sud-Africană. Acest Mixitea conține merișor, fructe de soc, cătină, zmeură, flori de portocal și mușețel și frunze de merișor, care te pot transporta foarte departe, până în Africa de Sud, spre Capul Bunei Speranțe.

rooibos 78 %, merișoare 8 % (merișor canadian, zahăr, ulei de floarea soarelui), aromă naturală, fructe de soc 3 %, cătină, zmeură, flori de portocal și mușețel, frunze de merișor. Nu conține cofeină.

Mai multe informații

Mixitea - Dr. Honeybush, condimente & ghimbir

40,30 Lei

Greutate: 115 g

Nu te simți bine? Cheamă-l pe Dr. Honeybush. Mixitea Dr. Honeybush conține ghimbir, o superplantă cu efecte medicinale - antibacteriale, antiinflamatorii, ajută în calmarea greții, poate ajuta la reducerea colesterolului, stimularea circulației sângelui, la traterea răcelii și gripei. Poate avea și efect afrodiziac. Împreună cu coajă de portocală, semințe de cardamon, scorțișoară, piper roșu și flori de portocal, este o rețetă garantată, nu numai contra setei.

honeybush 70 %, ghimbir 15 %, coajă de portocală 10 %, semințe de cardamon, scorțișoară, aromă naturală, piper roșu, flori de portocal. Nu conține cofeină.

Mai multe informații

Mixitea - Apple

30,10 Lei

Greutate: 110 g

Fără cofeină, fără ceai, fără arome artificiale dar plin de gust de fructe. Mere, sfeclă roșie, maceșe, afine, albăstrele, acesta este un mix de neegalat care le va plăcea nu numai copiilor. Bucură-te de experiența inedită Mixitea - Apple.

mere 50 %, fructe de soc 20 %, sfeclă roșie 5 %, flori de albăstrele, maceșe, aromă naturală, afine. Nu conține cofeină.

Mai multe informații

Mixitea - Ceai alb Shou Mei cu zmeură

22,00 Lei

Greutate: 40 g

Acest amestec de ceai este o sursă de energie pozitivă care va transforma până și un morocănos obosit într-un showman. Ceaiul alb Shou Mei original,  în combinație cu stafide, coacăze roșii și zmeură îți va da forță pentru o nouă zi. Lasă aparatul de cafea în dulap și profită de Shou Mei!

ceai alb Shou Mei 70 %, stafide 20 % (stafide, ulei de floarea soarelui), coacăze roșii 7 %, aromă naturală, zmeură. Conține cofeină.

Mai multe informații

Mixitea - Ceai verde Sencha cu piersică

22,00 Lei

Greutate: 65 g

Ești obosit? Amestecul nostru de ceai verde Sencha si China sigur te trezește. Piersica îți îndulcește experiența, iar florile de iasomie, piersic și bujor vor face pe plac papilelor tale gustative. Frunze de bambus, lemn de santal și curcuma scot în evidență aspectul exotic. Te va încărca cu energie pentru o zi nemaipomenită!

ceai verde Sencha 70 %, piersici 12 % (piersici, făină de orez), ceai verde China Jasmin cu flori 10 %, aromă naturală, flori de bujor 2 %, frunze de bambus, flori de iasomie, lemn de santal, curcumă, flori de piersic. Conține cofeină.

Mai multe informații

Brânzeturi crocante: Cheddar alb & Leicester roșu

28,10 Lei

Greutate: 70 g

Brânzeturile uscate Cheddar Alb și Leicester Roșu sunt niște delicii englezești, destinate gurmanzilor de toate vârstele. Amestecul conține 50% Cheddar și 50% Leicester Roșu. Ambele brânzeturi, cu siguranță, îți vor răsfăța papilele gustative. Savurează 100% brânză fără alte ingrediente inutile.

Cheddar 50 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag), Leicester roșu 50 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag, colorant natural: annatto)

Mai multe informații

Brânzeturi crocante: Gouda, Cheddar, Emmentaler

40,30 Lei

Greutate: 135 g

Încearcă un snack inovator - brânzeturi crocante de la Mixit! Gouda, Cheddar, Emmentaler - totul crocant, liofilizat, fără adaosuri și arome artificiale. Poftă mare!

Gouda Olandeză 33,4 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag microbian, colorant: caroteni), Cheddar 33,3 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag microbian, colorant natural: annatto, norbixin), Emmentaler 33,3 % (lapte de vacă pasteurizat, sare de masă, culturi lactice, cheag microbian)

Mai multe informații

Granola coaptă - Caramel sărat

46,30 Lei

Greutate: 550 g

De data aceasta am scos din cuptor granola noastră Mixit cu miere și curmale, la care am adăugat crispies cu ciocolată albă fină și caramel sărat și am completat-o cu felii de migdale, semințe de in și de floarea soarelui. Granola face un cuplu perfect cu lapte rece sau iaurt. Îndrăgostire garantată. :-)

granolă coaptă 67 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), biluțe crocante cu caramel sărat 20 % (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine; sare de masă 0,52 %), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), felii de migdale 13 %

Mai multe informații

Granola coaptă - Ciocolată și alune de pădure, 5 punguțe

49,60 Lei

Greutate: 350 g

Prima granola cu ciocolată de la Mixit! Fulgi de ovăz copți și crocanți, fără gluten, cu semințe de in și unt clarificat fără lactoză. N-am făcut economie la ciocolată de calitate, ea reprezintă 22 % din conținutul cutiei. La sfârșit am adăugat alune de pădure (15 % din cutie). Poftă bună. :-)

granolă coaptă 63 % (fulgi de ovăz fără gluten, semințe de floarea soarelui, miere 17,5 %, curmale uscate, semințe de in, unt clarificat fără lactoză), așchii de ciocolată neagră 22 % (zahăr, masă de cacao 44 %, unt de cacao 6 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 48 %), alune de pădure prăjite 15 %.

Mai multe informații

Terci cu cocos și ciocolată albă

28,10 Lei

Greutate: 250 g

Iată terciul nostru de cocos! Parfumat, delicios, pur și simplu fără greșelă! O bucurie pentru toți iubitorii cocosului. :-) Noul nostru terci e ca un norișor de cocos care te va duce in cer unde prognoza meteo raportează nămeți din cocos ras si așchii de ciocolată albă. Experiența delicioasă de cocos este îmbogățită cu felii de migdale si o bază fină de orez.

SFAT: Dorești să creezi propriul terci de cocos? Începe să amesteci :-)

orez 32,7 %, felii de migdale 15 %, cocos ras 14 %, așchii de ciocolată albă 12 % (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), chipsuri de orez 10 %, lapte praf integral 8,8 %, pudră din lapte de cocos 7,5 %,(pudră din lapte proaspăt de cocos (87 %), maltodextrină, cazeinat de sodiu)

Mai multe informații

Mix aniversar

44,30 Lei

Greutate: 450 g

Un bestseller îmbunătățit a treia oară, nu numai pentru aniversări! Gustă cele mai populare 11 ingrediente ale noastre într-o cutie aurită, perfectă pentru a fi oferită în dar. Așteaptă-te la căpșuni crocante, zmeură, banane, vișine și afine liofilizate în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni. De asemenea, nu lipsesc delicioasele nuci caju și cocos. La amestec am adăugat bobițe de ciocolată amară și un mix de chipsuri de ciocolată pe care le am îmbunătățit cu caramel sărat. 

fulgi de grâu 45 %, fibre 9 % (tărâțe de grâu 41,5 %, făină de grâu integral 17,6 %, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui cu rozmarin (ulei de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin), scorțișoară 0,3 %, aromă naturală de miere, mineral: carbonat de calciu), boabe de ciocolată amară 7,8 % (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 50 %), afine în ciocolată neagră cu pudră de căpșuni 6 % (ciocolată neagră 85 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, lapte praf), fructe liofilizate (afine 11 %, pudră de căpșuni 4 %); conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %), fulgi de porumb în ciocolată albă 4,5 % (ciocolată albă 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonat de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), felii de cocos 4,5 %, biluțe crocante cu caramel sărat 4,5 % (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare de masă 0,52%), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), nuci caju 4,5 %, fulgi de porumb în ciocolată cu lapte 4,5 % (ciocolată cu lapte 56 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42 % (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), banană liofilizată 2,7 %, zmeură liofilizată 2,7 %, vișine liofilizate 2,5 %, căpșuni liofilizate 1,8 %

Mai multe informații

MIX de covrigei în ciocolată

32,20 Lei

Greutate: 250 g

Pentru covrigeii noștri bine copți, am ales o baie de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă cu caramel sărat. Dacă nu știi ce covrigel ți-ar plăcea mai mult, amestecul acesta este soluția ideală! Fără îndulcitori, arome artificiale, fără ulei de palmier.

covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), ciocolată albă cu caramel 21,7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine; masă de cacao, sare de masă 0,5 %, ciocolată neagră 21,7 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie, lapte praf), ciocolată cu lapte 21,7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere, sare de masă 0,3 %; Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 % și în ciocolata cu lapte de min. 30 %

Mai multe informații

Caju coapte cu boia afumată

32,20 Lei

Greutate: 150 g

Dacă aparții grupului de gurmanzi care evită gustul picant dar apreciază gustul afumat, lasă-te tentat de boiaua dulce cu gust fin, afumat. Am luat nuci caju și înainte sa ți le trimitem, le-am marinat și le-am trimis într-un weekend la afumătoare! Poftă bună! Marinada noastră pentru nuci se descurcă bine, ca mereu, fără zahăr, coloranți, e-uri, ulei de palmier și arome.

nuci caju 63,7 %, nuci caju afumate 26 % (nuci caju afumate, sare de mare), fibra din rădăcină de cicoare 7 %, sare de Himalaya 1,8 %, boia dulce afumată 1 %, drojdie uscată inactivă 0,5 %

Mai multe informații

Cvartet de fructe crocante

131,30 Lei
138,80 Lei

Greutate: 360 g

Un set avantajos și crocant! Cele patru cutii sunt umplute cu fructe liofilizate, care nu au pierdut nimic din bogăția de vitamine.. Degustarea începe! Vei gusta, de exemplu, fructele noastre liofilizate cele mai vândute - căpșunile. Mai de departe, te așteaptă o vacanță gastronomică exotică. :-) Te tentăm cu lychee, banane, dude, ananas, fructul dragonului, mango, physalis și felii de nucă de cocos. De asemenea, vei gusta zmeură, mure și coacăze negre. La toate acestea se adaugă felii de banană liofilizată. Trăiască liofilizarea! :-)

1x Banană - Fructe liofilizate (130 g), 1x Căpșuni- Fructe liofilizate (50 g), 1x Mix exotic - Fructe liofilizate (110 g), 1x Fructe crocante (70 g)

Mai multe informații

Default image

-3,62 Lei

Covrigei Mixit - Ciocolată albă cu iaurt și pudră de căpșuni

32,58 Lei
36,20 Lei

Greutate: 250 g

Săptămâna căpșunilor: reducere 10 %, doar până duminică 30.1., 23:59

Ne-am îndrăgostit de ciocolata albă cu iaurt în combinație cu pudra de căpșuni liofilizate. Adorăm și covrigeii bine copți. Alătură-te nouă și îndrăgostește-te de unirea celor două bunătăți! Armonia căpșunilor cu iaurt și ciocolată îți va aminti de înghețata de căpșuni și covrigelul crocant e ca și cum ai mușca dintr-un cornet. :-)

ciocolată albă cu aromă de iaurt 63 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric; emulgator: lecitine; extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), covrigei sărați 32 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu; drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), pudră de căpșuni liofilizate 5 %

Mai multe informații

Default image

-5,70 Lei

Caramel sărat - trio bestsellers

119,10 Lei
124,80 Lei

Greutate: 1240 g

TOP 3 caramel sărat! Dorești să guști trei dintre cele mai vândute produse din colecția noastră de caramel sărat? Ți-am pregătit un trio special, cu un strop de sare. Papilele tale gustative se vor bucura de covrigeii noștri înveliți în caramel sărat, migdalele prăjite în ciocolată cu caramel sărat și cutia mare de musli plină cu biluțe crocante de caramel, un pic de sare și alune de pădure prăjite.

1 x Mix Copt - Caramel sărat & alune de pădure (750 g), 1 x Covrigei Mixit - Caramel sărat (250 g), 1 x Migdale în caramel sărat (240 g)

Mai multe informații

Nuci caju coapte - Trufe și piper colorat

36,20 Lei

Greutate: 160 g

O experiență gourmet cu cel mai scump ingredient din lume - Trufe! Aroma incofundabilă te va încânta imediat după ce deschizi capacul. Pentru rafinamentul gustului am adaugat piper colorat și sare de Himalaya. Am lăsat totul, împreună cu nuci caju selectate, la aurit, în cuptoarele noastre. Poftă bună!

nuci caju 90,2 %, fibra din rădăcină de cicoare 7,1 %, sare de Himalaya 1,6 %, pudră de trufe 1 % (aromă naturală, pudra de roșcove, trufe de vară uscate 1 % (Tuber aestivum Vitt)), piper colorat măcinat 0,1%

Mai multe informații

Migdale în caramel sărat

38,20 Lei

Greutate: 240 g

Dorințele tale dulci cu un praf de sare au fost auzite! Te poți bucura din plin de gustul preferat al caramelului. :-). Acum ai o porție generoasă, degustă pe săturate! Savurează migdalele prăjite crocante învelite în ciocolată albă cu caramel sărat - ca întotdeauna fără ulei de palmier!

migdale prăjite în ciocolată albă, cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), migdale prăjite 27 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă 0,3 %)

Mai multe informații

Covrigei Mixit - Caramel sărat

36,20 Lei

Greutate: 250 g

Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată albă însoțită de caramel sărat. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii. După prima înghițitură vei înțelege și nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Din nou fără ulei de palmier și fără arome artificiale.

ciocolată albă cu caramel 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine, masă de cacao, sare de masă), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu, drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă

Mai multe informații

Default image

-3,82 Lei

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni

34,38 Lei
38,20 Lei

Greutate: 240 g

Săptămâna căpșunilor: reducere 10 %, doar până duminică 30.1., 23:59

Indrăgostește-te de două ori - la prima vedere și la prima gustare. Întâi ți se topește pe limbă pudra de căpșuni liofilizate, apoi ciocolata albă și urmează gustul fin al iaurtului. Sub acest strat delicios te așteaptă migdale prăjite. Te vei convinge că nu e o dragoste trecătoare. Ca întotdeauna, fără ulei de palmier!

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni (ciocolată albă cu aromă de iaurt 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric, emulgator: lecitine, extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), migdale prăjite 24 %, pudră de căpșuni liofilizate 5 %)

Mai multe informații

Voucher electronic cadou 45 LEI

45,00 Lei

Greutate: 0 g

Vrei să oferi rapid un cadou? Voucherul electronic oferă o combinație nesfârșită de bunătăți de amestecat. Acesta va fi trimis prin e-mail după efectuarea plății prin card sau transfer bancar.

Valabilitatea voucherului este nelimitată.

unu, zero, unu și așa mai departe, totul digital

Mai multe informații

Voucher electronic cadou 80 LEI

80,00 Lei

Greutate: 0 g

Vrei să oferi rapid un cadou? Voucherul electronic oferă o combinație nesfârșită de bunătăți de amestecat. Acesta va fi trimis prin e-mail după efectuarea plății prin card sau transfer bancar.

Valabilitatea voucherului este nelimitată.

unu, zero, unu și așa mai departe, totul digital

Mai multe informații

Fructe Crocante - cutie mare

58,50 Lei

Greutate: 150 g

O cutie mare, plină cu fructe parfumate, uscate prin îngheț. Savurează o combinație delicioasă de zmeură, căpșuni, mure, coacăze negre și banane cu o consistență perfectă, fără conservanți și adaosuri. Gust și aromă uimitoare!


Conținut: fructe liofilizate (căpșuni 31%, zmeură 24%, banane 21%, mure 16%, coacăze negre 8%)

Mai multe informații

Festin de ciocolată

48,30 Lei

Greutate: 450 g

Îți oferim un festin adevărat de ciocolată! Sub un strat de ciocolată de lapte, ciocolată neagră sau albă vei găsi nuci crocante cu scorțișoară, coacăze negre foarte răcoritoare, boabe de cafea prăjite și alune.

… și este și fără ulei de palmier!


nuci în ciocolată neagră și scorțișoară (20 %), migdale prăjite în ciocolată cu lapte (20 %), coacăze negre în ciocolată cu lapte (18 %), aronie în ciocolată albă (18 %), alune în ciocolată cu lapte (14 %) , boabe de cafea în ciocolată neagră (10 %) (ciocolată cu lapte 41 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 24 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată albă 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), aronia dulce 5,8 % (zahăr, aronia, dextroză, regulator de aciditate : acid citric), nuci 4,2 %, alune prăjite 4,1 %, migdale prăjite 4 %, coacăze negre liofilizate 2,5 %, boabe de cafea prăjite 1,4 %, scorțișoară măcinată 0,8 % , agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere). În ciocolata cu lapte conținutul de substanță uscată de cacao este de minim 30 %, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 49 %

Mai multe informații

Terci de caramel sărat

46,30 Lei

Greutate: 700 g

A sosit caramelul sărat pentru terci! Un gust foarte popular, de care nu te poți sătura, se regăsește acum și în categoria Terci de cereale. Am combinat baza de orez cu biluțe crispies în ciocolată albă cu caramel sărat, am adăugat o porție generoasă de arahide prăjite și astfel s-a născut o magie de caramel. Pregătește-ți un mic dejun sau un snack ce are un singur dezavantaj - dispare prea repede :-).

* Cum prepari terciul? Umple două treimi dintr-un bol cu terci, adaugă apă caldă sau, și mai bine, lapte, amestecă și așteaptă puțin. Dacă ți se pare prea gros, completează cu lichid, dacă este prea subțire, adaugă terci… Fiecare după gustul său! :)

Terci de orez cu lapte (terci de orez instant 79 %, lapte praf, culturi probiotice), biluțe crocante cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 70 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare de masă), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare de masă 0,5 %), sare de masă 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), arahide prăjite, pudră de caramel (lapte degresat, zer, zahăr, unt)

Mai multe informații

Fructe crocante - mix aniversar

34,20 Lei

Greutate: 70 g

Oferim fructe crocante deja de 10 ani! Pentru a celebra un număr așa rotund, este potrivit să pregătim un tub aniversar cu cele mai bune fructe pe care le-ai degustat în toți acești ani. Căpșunile liofilizate și zmeura se întâlnesc cu prune crocante, banane dulci, mure și fructul dragonului!

Fructe liofilizate (banane, prune, căpșuni, zmeură, mure, pitahaya)

Mai multe informații

Musli - Festin de ciocolată

42,30 Lei

Greutate: 650 g

O NOUĂ REȚETĂ fără boabe de cafea în ciocolată. Doar muuultă ciocolată, asta e ceea ce ne place în ultima vreme. Și, în combinație cu musli, rezultatul este clar:  în mod tradițional crocant, o desfătare pentru simțuri. Versiunea cu cafea poate fi găsită aici.

Ai acum posibilitatea de a alege o cutie eco în locul celei clasice! (în primul pas, în Coșul de cumpărături)

fulgi de porumb în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant) : carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de ovăz, un amestec de chipsuri de ciocolată (ciocolată neagră 35% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35% ( zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28% (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi) agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), fulgi de grâu, fulgi de porumb în ciocolată albă (ciocolată albă 56% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), fulgi de porumb 42% (mălai, zahăr, sare de masă, extract din malț de orz, colorant: carbonați de calciu), agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), așchii de ciocolată albă (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), portocale liofilizate

Mai multe informații

Căpșuni - Fructe crocante

28,10 Lei

Greutate: 50 g

Căpșunile liofilizate sunt o idee bună, dacă deja te-ai săturat de dulciuri și nu știi ce gustare să alegi din dulap.

SFAT: Alege cutia mare, o porție generoasă și convenabilă, pentru întreaga familie.

Fapt interesant: 50 g de căpșuni liofilizate din această cutie au fost preparate folosind 500 g de căpșuni proaspete.

căpșuni liofilizate

Mai multe informații

Nuci în ciocolată neagră și scorțișoară

4,00 Lei

Greutate: 50 g

Au fost atât de multe solicitări de a include această bunătate între ingrediente pentru mixul tău, încât până la urmă ți-am oferit-o - pe tot parcursul anului poți ronțăi nuci într-o delicioasă glazură parfumată cu scorțișoară!

nuci in ciocolată neagră și scorțișoară (ciocolată neagră 75 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), nuci 21 %, scorțișoară măcinată 4 %; conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %)

Mai multe informații

Covrigei Mixit - Caramel sărat

7,00 Lei

Greutate: 50 g

Totul a început cu un covrigel bine copt, ușor sărat și crocant. A urmat fermecătoarea ciocolată albă însoțită de caramel sărat. Am glazurat astfel generos fiecare covrigel și i-am trezit puteri supranaturale - dispare din cutie cu viteza luminii. După prima înghițitură vei înțelege și nu vei mai lăsa cutia nesupravegheată -:). Din nou fără ulei de palmier și fără arome artificiale.

ciocolată albă cu caramel 65 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte 10,5 % (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, emulgator: lecitine, masă de cacao, sare de masă), covrigei sărați 33 % (făină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă 2,3 %, sare de mare 1,2 %, regulator de aciditate: hidroxid de sodiu, drojdie, extract din malț de orz, agent de afânare: bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă

Mai multe informații

Lingură Mixit

14,50 Lei

Greutate: 0 g

O lingură pentru mama, o lingură pentru tata și o lingură pentru musli! Acum poți adăuga în coșul de cumpărături lingura noastră cu logo-ul Mixit. Va fi bijuteria din bufetul tău.

lingură cu logo-ul mixit

Mai multe informații

Ciocolată 'Zmeurica'

60,50 Lei

Greutate: 250 g

Gustul suculent al zmeurei nu este singurul lucru care te va surprinde după prima mușcătură. Gustul lor ușor acru se potrivește de minune cu ciocolata albă, fină, iar culoarea roșie strălucitoare este doar creația naturii, nu căuta coloranți și conservanți între ingrediente. În combinație cu ciocolată neagră Callebaut, formează un gust complex, perfect, de care îți vei aminti negreșit!

Gustul lunilor însorite de vară ți se va revărsa în suflet.


ciocolată albă 57% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 38% (masă de cacao, zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie) , zmeură liofilizată 4%, căpșuni liofilizate. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata albă este de minim 33,1%. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de minim 70%

Mai multe informații