p a ș t e  
cu   mixit

produse

Oușoare de Paște Mixit

Preț: 33,00 Lei

Greutate: 240 g

Ediție limitată. Găinile Mixit au făcut cele mai delicioase ouă de ciocolată, cu migdale crocante la interior. Am învelit migdalele în ciocolată cu lapte, ciocolată albă sau roz și le-am dat o culoare și un gust deosebit cu afine liofilizate, nucă de cocos, caramel sărat sau ceai verde matcha! Fără culori artificiale și ulei de palmier.

SFAT: Amestecă ouăle Mixit în propriul musli cu ouă sau în propria combinație de nuci și fructe.

Noutate! Anul acesta, am inclus în amestec și ouă cu caramel sărat, presărate cu nucă de cocos, cu ciocolată rubinie roz și afine liofilizate.

migdale în ciocolată (ciocolată albă 58% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine; aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27%, ciocolată cu lapte 13% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lecitină de floarea soarelui; aromă naturală de vanilie), ciocolată albă cu caramel 12% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5%, masă de cacao, emulgator: lecitine și lecitină de soia; sare), ciocolată Ruby 7% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lecitină de soia, acid citric; aromă naturală de vanilie), cocos ras 1% , frunze de ceai verde măcinat 1%, amestec de îngroșare (agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere), pulbere de afine liofilizate 1%, maltodextrină, zahăr, sare). În ciocolata cu lapte conținutul de substanță uscată de cacao este de minim 30%, în ciocolata Ruby conținutul de substanță uscată de cacao este de minim 40%

Detalii

Fructe Crocante - cutie mare

Preț: 45,00 Lei

Greutate: 150 g

O cutie mare, plină cu fructe parfumate, uscate prin îngheț. Savurează o combinație delicioasă de zmeură, căpșuni, mure, coacăze negre și banane cu o consistență perfectă, fără conservanți și adaosuri. Gust și aromă uimitoare!


Conținut: fructe liofilizate (căpșuni 31%, zmeură 24%, banane 21%, mure 16%, coacăze negre 8%)

Detalii

Migdale în caramel sărat

Preț: 33,00 Lei

Greutate: 240 g

Dorințele tale dulci cu un praf de sare au fost auzite! Te poți bucura din plin de gustul preferat al caramelului. :-). Acum ai o porție generoasă, degustă pe săturate! Savurează migdalele prăjite crocante învelite în ciocolată albă cu caramel sărat - ca întotdeauna fără ulei de palmier!

migdale prăjite în ciocolată albă, cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), migdale prăjite 27 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă 0,3 %)

Detalii

Oușoare Mixit - caramel sărat (540 g)

Preț: 73,00 Lei

Greutate: 540 g

Un pachet avantajos cu o porție dublă de migdale în caramel sărat. Dorințele tale dulci cu un praf de sare au fost auzite! Oușoarele Mixit cu caramel sărat au umplut, mai nou, întreaga cutie. Te poți bucura din plin de gustul preferat al caramelului. :-). Acum ai o porție generoasă, degustă pe săturate! Savurează migdalele prăjite crocante învelite în ciocolată albă cu caramel sărat - ca întotdeauna fără ulei de palmier!

migdale prăjite în ciocolată albă, cu caramel sărat (ciocolată albă cu caramel 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), migdale prăjite 27 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, sare de masă 0,3 %)

Detalii

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni

Preț: 33,00 Lei

Greutate: 240 g

Indrăgostește-te de două ori - la prima vedere și la prima gustare. Întâi ți se topește pe limbă pudra de căpșuni liofilizate, apoi ciocolata albă și urmează gustul fin al iaurtului. Sub acest strat delicios te așteaptă migdale prăjite. Te vei convinge că nu e o dragoste trecătoare. Ca întotdeauna, fără ulei de palmier!

Migdale în iaurt cu pudră de căpșuni (ciocolată albă cu aromă de iaurt 71 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, iaurt praf 2,5 % (lapte, culturi lactice), regulator de aciditate: acid citric, emulgator: lecitine, extract de vanilie, aromă naturală de iaurt), migdale prăjite 24 %, pudră de căpșuni liofilizate 5 %)

Detalii

Festin de Paște

Preț: 44,00 Lei

Greutate: 375 g

Amestecul celor mai gustoase bunătăți într-o cutie! Am combinat un pumn de nuci, fructe uscate și oușoare de ciocolată preparate atent din migdale învelite în ciocolată albă colorată de afine liofilizate, cocos, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha! Fără coloranți artificiali, fără ulei de palmier!

Dorești o cutie plină cu oușoare? Sunt aici. :)

banane cu miere (banane 70 %, zahăr 17 %, ulei de cocos, miere 2 %, aromă de banane), physalis, nuci braziliene, alune de pădure, nuci caju, migdale in ciocolată (ciocolată albă 58 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, ciocolată cu lapte 13 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), ciocolată albă cu caramel 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), ciocolată Ruby 7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lecitină de soia, acid: acid citric, aromă naturală de vanilie), cocos ras 1 %, ceai verde măcinat 1 %, amestec de îngroșare (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), pudră din afine liofilizate 1 %, maltodextrină, zahăr, sare). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata Ruby este de min. 40 %. Migdale în ciocolată sunt în proporții diferite.

Detalii

Default image

-16,00 Lei

Set cadou Paște cu bol de primăvară

Preț: 160,00 Lei
înainte: 176,00 Lei

Greutate: 1230 g

Am pregătit pentru tine cadoul perfect de Paște! Dacă vrei ceva care să meargă de minune, fie ca este vorba de adulți sau copii, Setul de Paște de la Mixit combină produse în ediție limitată (Mix special de musli, Oușoare de Paște) cu bestsellere Mixit: migdale în caramel sărat, Mini ciocolată de caramel, împreună cu bolul și lingura create special de Mixit, pentru a servi micul dejun cu stil. 

Totul frumos aranjat într-o cutie cadou.

Te sfătuim să comanzi cât mai repede, stocul este limitat!

1 x MIX de Paște (700 g), 1x Oușoare de Paște Mixit (240 g), 1x Migdale în caramel sărat (240 g), 1x Mini ciocolată - Caramel sărat și alune de pădure (50 g), 1x Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale) cu lingură Mixit

Detalii

Oușoare cu cocos

Preț: 62,00 Lei

Greutate: 520 g

Ediție de Paște! Am împlinit dorințele iubitorilor de cocos și am umplut o cutie întreagă cu oușoare albe ca aripile de înger! Săvurează migdalele prăjite în ciocolată albă, învelite în cocos, într-un ambalaj avantajos. Fără arome artificiale, fără ulei de palmier.

migdale prăjite în ciocolată albă, ciocolată albă 69 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, cocos ras 3 %, maltodextrină, zahăr)

Detalii

MIX de Paște

Preț: 44,00 Lei

Greutate: 700 g

Cea mai bună selecție din grădinile noastre în noua cutie cu un sătuc înflorit! Găinușele Mixit au depus 6 oușoare colorate aduse la perfecțiune: am luat migdale, le-am învelit in ciocolată albă colorată cu afine liofilizate, cocos, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha!  Fără coloranți artificiali, fără ulei de palmier!

chipsuri de grâu cu ciocolată (fulgi de grâu, zahăr, ciocolată 7 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime de unt, pudră de cacao, emulgator: lecitină de soia), maltodextrină, pudra de cacao, aromă de banane, acid folic, sare de masă), amestec de biluțe crocante de ciocolată (ciocolată neagră 35 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28 % (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere, fulgi de ovăz, smochine uscate (smochine 97 %, făină de orez), caise uscate (caise 97 %, făină de orez 3 %), chipsuri de ovăz, merișoare (merișor canadian 65 %, zahăr, ulei de floarea soarelui), felii de migdale, nuci, fulgi de porumb (porumb 99 %, sare de masă). Oușoare (ciocolată albă 58 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, ciocolată cu lapte 13 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), ciocolată albă cu caramel 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare de masă), ciocolată Ruby 7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lecitină de soia, acid: acid citric, aromă naturală de vanilie), cocos ras 1 %, ceai verde măcinat 1 %, amestec de îngroșare (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), pudră din afine liofilizate 1 %, maltodextrină, zahăr, sare de masă). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata Ruby este de min. 40 %. Oușoare în proporții diferite.

Detalii

Default image

-4,00 Lei

Oușoare negre Mixit

Preț: 35,00 Lei
înainte: 39,00 Lei

Greutate: 240 g

Oușoarele negre sunt chiar negre, datorită învelișului de ciocolată neagră. Înauntru găsești fie o migdală prăjită, fie o alună de pădure! Această bunătate va aduce bucurie tuturor iubitorilor gusturilor rafinate și celor ce apreciază nucile noastre în ciocolată. :-). Am colorat ciocolată neagră cu conținut minim de masă de cacao 49 % cu ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie. Bineînțeles, fără ulei de palmier.

ciocolată neagră 76 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie, lapte praf), alune de pădure prăjite 9,5 %, migdale prăjite 9,5 %, amestec de coloraranți naturali )extract din malț de orz, concentrat de sfeclă roșie, concentrat de spirulină), amestec de îngroșare, (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata neagră este de min. 49 %.

Detalii

Oușoare de Paște

Preț: 6,50 Lei

Greutate: 50 g

Creează propriul tău amestec cu Oușoare de Paște! Găinușele Mixit au adus cele mai delicoase oușoare cu migdale crocante înauntru. Am învelit în ciocolată cu lapte sau albă cu afine liofilizate, cocos, caramet sărat, în ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha, cele mai bune migdale! Fără coloranți artificiali, fără ulei de palmier. Pregătește-te pentru Paște!

migdale in ciocolată (ciocolată albă 58 %, zahăr, unt de cacao, lapte praf, smântână praf, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 27 %, ciocolată cu lapte 13 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie), ciocolată albă cu caramel 12 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat 1,5 %, masă de cacao, emulgator: lecitine si lecitină de soia , sare), ciocolată Ruby 7 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, lecitină de soia, acid: acid citric, aromă naturală de vanilie), cocos ras 1 %, ceai verde măcinat 1 %, amestec de îngroșare (agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), pudră din afine liofilizate 1 %, maltodextrină, zahăr, sare). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de min. 30 %, conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata Ruby este de min. 40 %. Migdale în ciocolată sunt în proporții diferite.

Detalii

Terci de Paște

Preț: 24,00 Lei

Greutate: 250 g

Iată primul nostru terci de Paște! Parfumat, delicios, pur și simplu perfect! O plăcere pentru toți iubitorii gustului de cocos. :-)  Acest nou terci e ca un norișor de cocos care te va duce spre cer unde prognoza meteo raportează nămeți de cocos ras cu așchii de ciocolată albă. Totul presărat pe o bază fină de orez și felii de migdale. Poftă bună!

orez 30 %, felii de migdale 15 %, cocos ras 14 %, așchii de ciocolată albă 11 % (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao 23,5 %, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), pudră din lapte de cocos 11 % (pudră din lapte proaspăt de cocos 87 %, maltodextrină, cazeinat de sodiu), chipsuri de orez 10 %, lapte praf degresat 9 %

Detalii

Mix copt - Caramel sărat & alune de pădure

Preț: 44,00 Lei

Greutate: 750 g

Cine iubește mixurile coapte si caramelul sărat la fel de mult ca noi, tocmai a găsit deliciul perfect! :). Imediat ce am scos cerealele aurii din cuptor, am adăugat biluțe crispies cu ciocolată albă și caramel sărat și încă o porție de crispies cu ciocolată neagră și ciocolată cu lapte. La un amestec de bază copt se potrivesc, bineînțeles, și alune de pădure coapte! Delicios cu lapte sau iaurt.

cereale coapte 32 % (fulgi de ovăz 72 %, chipsuri de orez 19 %, miere 4,5 %, zahăr de cocos 4,5 %), biluțe crocante cu caramel sărat 23 % (ciocolată albă cu caramel 70 %, zahăr, unt de cacao, lapte praf, pudră de caramel cu grăsime din lapte (lapte praf, zer praf, zahăr, grăsime din em>lapte, aromă naturală de vanilie), zahăr caramelizat, masă de cacao, emulgator: lecitine, sare), biluțe de grâu 28 % (făină de grâu 79,4 %, zahăr 19,9 %, cacao cu conținut scăzut de grăsime 0,2 %, sare 0,5 %), sare 1 %, agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), Fibre 20 % (tărâțe de grâu, făină de grâu integral, fibră de porumb 15,5 %, zahăr, glucoză, amidon de porumb, lapte praf degresat, emulgator: lecitine, extract din malț de orz, ulei de floarea soarelui, scorțișoară 0,3 %, aromă, carbonat de calciu), amestec de crispies de ciocolată 15 % (ciocolată neagră 35 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), ciocolată cu lapte 35 % (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), grâu expandat 28 % (făină de grâu, griș de grâu, zahăr, sare de masă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi), agent de îngroșare: gumă arabică, zahăr, miere), alune de pădure prăjite 10 %

Detalii

Bol de primăvară în cutie cadou (fără cereale)

Preț: 50,00 Lei

Greutate: 0 g

O ediție limitată de primăvară cu puișori și găină! Pentru un bol din porțelan adevărat de Karlovy Vary, nu trebuie decât să alegi o cutie cu un amestec gata preparat sau unul creat de tine. Vei găsi, în set, și o lingură decorată cu puișorul Mixit.

Bolul nu poate fi achiziționat separat - adaugă în coletul cadou cutia cu cereale preferată.

Bolul Mixit decorat cu puișori (design nou inspirat de coajă de ou), linguriță de metal, împachetat într-o cutie frumoasă

Detalii

Default image

-7,00 Lei

Trio de Paște

Preț: 112,00 Lei
înainte: 119,00 Lei

Greutate: 1315 g

Un set de Paște în ediție limitată! Preț avatajos. Trio-ul de Paște îți oferă cele mai apreciate bunătăți ale perioadei pascale. Mix de Paște - musli cu fructe, ciocolată și nuci, cutie de Oușoare de Paște cu 6 gusturi diferite, fără ulei de palmier și fără coloranți artificiali și, în cele din urmă, Festin de Paște - oușoare de Paște combinate cu o selecție de nuci și fructe uscate.

SFAT: Produsele se pot cumpăra și individual.

1 x Mix de Paște (700 g), 1 x Festin de Paște (375 g), 1 x Oușoare de Paște Mixit (240 g)

Detalii

Default image

-11,00 Lei

Oușoare Mixit - Black & White

Preț: 90,00 Lei
înainte: 101,00 Lei

Greutate: 760 g

Set special de Paște cu reducere 11 Lei! Opusurile se atrag, la fel ca și oușoare noastre negre și albe cu migdale înauntru! Savurează migdale prăjite în ciocolată albă, învelite în cocos și oușoare negre ca noaptea și delicioase ca ciocolata de calitate. Am colorat ciocolata neagră, cu conținut minim de masă de cacao 49 %, folosind numai ingrediente naturale - spirulină și sfeclă roșie.

1 x Oușoare cu cocos (520 g), 1 x Oușoare negre Mixit (240 g)

Detalii